Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

28 Грудня, 2018 р., 12:21
Головна сторінка Новини Новини На Львівщині відкрили ще одну сімейну ферму  
28 Грудня, 2018 р., 12:20
Президент Петро Порошенко підписав Закон про ратифікацію Угоди про внесення змін до Угоди між Урядом Литовської Республіки, Урядом Республіки Польща та Кабінетом Міністрів України стосовно створення спільної військової частини.
28 Грудня, 2018 р., 12:19
27 грудня, у Львівському молодіжному центрі відбулась зустріч з інститутами громадянського суспільства Львівщини на тему: «Прорив української мови за останні роки».
28 Грудня, 2018 р., 12:18
27 грудня, Львівщина прощається із військовослужбовцем, новітнім Героєм України Євгеном Тоненьковим. Траурний кортеж із тілом загиблого Героя прибув до Львова.
28 Грудня, 2018 р., 12:17
27 грудня, в актовому залі шахти «Степова» ДП «Львіввугілля» відбулись урочистості з нагоди 40-річного ювілею шахти «Степова».
28 Грудня, 2018 р., 12:12
27 грудня, у м. Добромиль відбулась акція «Миколай без кордонів» – українсько-польський щорічний транскордонний захід. У межах акції у місцевому Народному домі  дітям з інвалідністю та учням 1-4 класів Добромильської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Степана Бандери вручили подарунки.
28 Грудня, 2018 р., 12:07
27 грудня, у Львівській обласній державній адміністрації  підписали Меморандум щодо безкоштовного перевезення п’яти пільгових категорій на території Львівської області.
28 Грудня, 2018 р., 12:00
В області завершили процес затвердження місцевих бюджетів на 2019 рік. Про це інформують у департаменті фінансів Львівської ОДА. Зокрема, затвердили усі місцеві бюджети окрім бюджетів 5-ти новостворених ОТГ, вибори до яких відбулись 23 грудня. Вибори до цих ОТГ очікують провести до 12 січня 2019 року.
28 Грудня, 2018 р., 11:58
27 грудня у Буську відкрили підприємство «Ківшсервіс» із виготовлення навісного обладнання для землерийної техніки. Участь у відкритті взяв начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис. “Це підприємство – це черговий крок Львівщини у напрямку створення нових робочих місць, стимулювання конкуренції за працівника і росту рівня оплати праці та інших соціальних пакетів, які стимулюють відповідальніше ставитись до роботи. За останні три роки ми відкрили 240 підприємств  і створено більше 25 тисяч робочих місць”, -  наголосив Роман Матис.
27 Грудня, 2018 р., 18:04
Сьогодні, 27 грудня, у приміщенні департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА відбулось засідання Госпітальної ради Львівського госпітального округу. «В нас сьогодні є розум, досвід, професійність і політична воля для того, щоб правильно сформувати систему вторинного рівня надання медичної допомоги на території Львівської області, так щоб вона відповідала потребам людей і можливостям, які сьогодні мають бюджети різних рівнів. Госпітальна рада має запропонувати і чесно підійти до людей із пропозицією та баченням моделі функціонування системи охорони здоров’я на території Львівщини. Я би дуже хотів, щоб госпітальна рада була вмотивованим постійно діючим органом, де б відбувались найбільші дискусії і де б творилася правильна стратегія управління галуззю охорони здоров’я. І я переконаний, що крок за кроком ми станемо реальними  учасниками та творцями процесу трансформації галузі»,-  зазначив під час засідання голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора