Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

18 Лютого, 2019 р., 15:30
Сьогодні, 18 лютого, у Львівській області стартувала кампанія із вакцинації дітей Львівської області від кору. Про це під час брифінгу повідомила заступник міністра охорони здоров’я України Ольга Стефанишина. «Це наша спільна так звана “спецоперація”, яку Міністерство охорони здоров’я України ініціювало на початку січня. Хочу сказати, що спалах кору зараз триває у всьому світі. Але сумне лідерство серед країн Європи займає Україна. Саме тому ми маємо вживати надзвичайних заходів. Хочу сказати, що ця кампанія націлена здебільшого на дітей, які пропустили щеплення від кору, паротиту та краснухи у минулому. Сьогодні ми маємо більш-менш відповідне покриття щепленнями дітей, відповідно до календаря щеплень тих, які народжуються зараз. Коли розпочався спалах кору у 2017 році ми виявили близько 800 тисяч дітей, які пропустили планові щеплення. Ці діти можуть захворіти на кір у будь-який момент. Ми це спостерігаємо сьогодні по всій Україні. Саме через те, що нам треба захистити цих дітей від кору ми почали “спецоперацію” у Львівській області. Сьогодні стартує її активна фаза", - додала Ольга Стефанишина.
18 Лютого, 2019 р., 15:29
Міністерство аграрної політики та продовольства України оприлюднило проект постанови Кабінету міністрів України “Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель”. З Проектом постанови можна ознайомитись тут.
18 Лютого, 2019 р., 15:28
Сьогодні на Львівщині стартує низка заходів із відзначення пам’яті Героїв Небесної Сотні. Про це йшлося під час апаратної наради у Львівській ОДА. Відтак, на проспекті Шевченка о 15:00 відбудеться тиха акція «Ангели пам’яті». Під час акції школярі разом з родинами Героїв Небесної Сотні прикрасять дерева на алеї символічними паперовими витинанками у вигляді ангелів.
18 Лютого, 2019 р., 15:26
14 лютого у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Львівській області відбулась засідання колегії  під час якої  підвели підсумки роботи  служби у 2018 році та перспективи на 2019 рік. З вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови Львівської облаcної державної адміністрації  Роман Филипів,  який   зазначив   що основне завдання  Держпродспоживслужби полягає як в контролі суб’єктів господарювання, так і в тому щоб бути партнером для бізнесу на території області та підтримувати його в межах чинного законодавчого поля, створювати умови для розвитку підприємництва.
18 Лютого, 2019 р., 09:52
У межах природоохоронної акції «Первоцвіт» екоосвітяни РЛП «Верхньодністровські Бескиди» та НПП «Північне Поділля» провели еколого-освітні заходи щодо збереження та охорони первоцвітів для вихованців шкіл Львівської області. Свої знання екоосвітяти РЛП «Верхньодністровські Бескиди» та НПП «Північне Поділля» презентували у пізнавальний лекційний матеріал на актуальну тематику весняного сезону: «Збереження та охорона первоцвітів».
18 Лютого, 2019 р., 09:49
Генерали Збройних сил США відвідали Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ. Очолив американську делегацію колишній Верховний головнокомандувач об'єднаних збройних сил НАТО в Європі генерал у відставці Філіп Брідлав.
18 Лютого, 2019 р., 09:48
17 лютого  у Львівській національній філармонії відбувся творчий вечір «До неба». Захід присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні.
18 Лютого, 2019 р., 09:46
На Сокальщині відбулось обговорення перспективного плану розвитку села Волиця. Участь у зустрічі взяв перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.
18 Лютого, 2019 р., 09:40
16 лютого, у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва імені Романа Іваничука, відбулась презентація книги британського політолога Тараса Кузьо «Війна Путіна проти України». Книга є результатом трирічних досліджень політолога та багатьох його візитів на Схід України і в зону АТО. 
18 Лютого, 2019 р., 09:39
15 лютого, презентували календар "Звитяг українського війська". На світлинах зображені військовослужбовці Збройних сил України, учасники антитерористичної операції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора