Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

18 Лютого, 2019 р., 17:16
Сьогодні, 18 лютого, у Львівській області стартувала кампанія із вакцинації дітей від кору. Відтак, впродовж дня вакцинували близько 20 учнів Дублянської ЗОШ І-ІІІ ступенів  ім. Анатолія Жиловаги, а також 10 школярів Давидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Тараса Шевченка. За словами медиків, перед щепленням дитину оглядає сімейний лікар і визначає, чи допускати її до вакцинації.
18 Лютого, 2019 р., 17:15
Сьогодні, 18 лютого, у Tech StartUp School Львівської політехніки розпочала роботу Вища школа публічного лідерства. Лідери із різних сфер діляться власним досвідом публічного управління державними та приватними структурами, органами місцевого самоврядування, розкажуть про нове публічне врядування та суспільні мережі.
18 Лютого, 2019 р., 17:13
Тихою акцією "Ангели пам’яті" вшанували сьогодні, 18 лютого, пам’ять Героїв Небесної Сотні. Спільно з родинами Героїв Небесної Сотні та школами на проспекті Шевченка у місті Львові усі охочі розвішали на алеї символічні паперові витинанки у вигляді ангелів, якими прикрасили дерева. Участь у заході взяв перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський, директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій, директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Мирослава Туркало.
18 Лютого, 2019 р., 17:12
Сьогодні, 18 лютого, у Львівській обласній державній адміністрації відбулася презентація спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES). Проект надаватиме підтримку об'єднанням співвласників будинків у формуванні, організаційному становленні та подальшому впровадженні енергоефективних рішень. 
18 Лютого, 2019 р., 15:37
У межах реалізації «Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту у Львівській області на період до 2021 року» у 2019 році планують облаштувати 88 спортивних майданчиків.
18 Лютого, 2019 р., 15:35
Надбавку педагогічним працівникам мистецьких шкіл виплачують уже у дванадцяти районах області. Зокрема, в Бродівському, Буському, Городоцькому, Дрогобицькому, Миколаївському, Мостиському, Жовківському, Пустомитівському, Радехівському, Сколівському, Сокальському та Яворівському районах виплачують надбавку в розмірі 10-30%.
18 Лютого, 2019 р., 15:34
Термін оформлення земельної ділянки  Україні може скоротитися в 10 разів. Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе. За підсумками розширеного засідання робочої групи з вироблення єдиних підходів до розвитку адміністративних послуг в регіонах, під головуванням віце-прем’єра та міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Зубка, було доручено Міністерству аграрної політики та продовольства України, Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру разом із Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та іншими зацікавленими органами вивчити кращий іноземний досвід.
18 Лютого, 2019 р., 15:33
У  зв'язку із підвищенням температурних показників, почастішали випадки спалювання населенням сухої рослинності на відкритих територіях, які можуть перерости у масштабні пожежі. Про це йшлося сьогодні, 18 лютого, під час апаратної наради у Львівській ОДА. «Люди починають впорядковувати свої ділянки, оскільки погода сприяє і ми уже фіксуємо випадки спалення сухої рослинності. Закликаємо мешканців області утриматись від таких дій», - наголосив керівник Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич.
18 Лютого, 2019 р., 15:32
Як відомо, 31 березня відбудуться чергові вибори Президента України. Станом на ранок ,18 лютого, у відділах ведення Державного реєстру виборців (ДРВ) Львівщини 650 осіб тимчасово змінили місце голосування (ТЗМГ) без зміни виборчої адреси. 76 із зазначених 650-ти осіб голосуватимуть в межах свого виборчого округу. Про це повідомила начальник відділу адміністрування ДРВ Львівської облдержадміністрації Зоряна Павлів.
18 Лютого, 2019 р., 15:31
У Львівській області в межах комісійного обстеження квест-кімнат виявили півсотні таких об’єктів. У частині з них зафіксували порушення, на усунення яких виділили один місяць. Про це сьогодні, 18 лютого, йшлося під час апаратної наради у Львівській ОДА. «Представники ДСНС повинні мати законні підстави провести повторну перевірку та з’ясувати чи порушення усунули. У переважній більшості потрібно усунути технічні порушення», - розповів начальник служби у справах дітей Володимир Лис.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора