Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

15 Березня, 2019 р., 15:56
У п’ятницю, 15 березня, у Львівській обласній державній адміністрації відбулась екскурсія для студентської молоді.
15 Березня, 2019 р., 15:55
Сьогодні, 15 березня, в області відкрили Громадський музей «Чорнобиль - пам’ять Львівщини». Музей є осередком пам’яті львів’ян – ліквідаторів аварії на ЧАЕС.
15 Березня, 2019 р., 15:54
Сьогодні, 15 березня, у малій сесійній залі стартувала конференція “Децентралізація публічної влади в Україні: здобутки, проблеми та перспективи.
15 Березня, 2019 р., 15:49
Сьогодні виповнюється 80 років від проголошення незалежності Карпатської України.
15 Березня, 2019 р., 15:48
У Центрі Митрополита Андрея Шептицького у стартував VII Форум місцевого самоврядування. Захід щороку стає територією для обміну досвідом, обговорення та аналізу актуальних проблем та перспектив у сфері місцевого самоврядування, підвищення ролі органів місцевого самоврядування у забезпеченні розвитку держави.
15 Березня, 2019 р., 09:47
Департамент соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації нагадує про ризики нелегального працевлаштування за кордоном. Часто наслідком нелегального працевлаштування стає торгівля людьми. Згідно інформації Міжнародної організації праці 21 млн осіб у світі залучені до примусової праці.  Основні причини потрапляння громадян у ситуацію торгівлі людьми - це бідність, привабливість "кращого" життя за кордоном, безробіття, організована злочинність, незахищеність від неї, політична нестабільність, збройні конфлікти та ін. За роки незалежності близько 180 тис українців стали жертвами торгівлі людьми. Задля уникнення ризику потрапити у ситуацію торгівлі людьми необхідно працевлаштовуватись легально!
15 Березня, 2019 р., 09:46
 14 березня  у Львівській національній філармонії презентували фотопроект  “Незламні кіборги”. На світлинах – воїни із Львівщини, кіборги, які в січні 2015-го року у найзапекліших боях боронили Донецький аеропорт. “На фотографіях люди, які не зламались, які витримали, коли не витримав бетон. Це наші славні кіборги, які всіма силами забезпечили нам тут мир і спокій. Ми вдячні їм за подвиг і боротьбу. Дай Бог, щоб ми якнайшвидше здобули омріяну перемогу”, – зазначила начальник управління соціального обслуговування та захисту населення Тетяна Медвідь.
15 Березня, 2019 р., 09:44
14 березня з нагоди Дня українського добровольця у Львівській національній філармонії відбулась церемонія нагородження «Лицарський Хрест Добровольця Львівщини». Добровольців та усіх присутніх привітав голова Львівської ОДА Олег Синютка. “Ми повинні пишатися нашими воїнами, вірити і пам’ятати, що все недаремно. Наш прапор обов’язково майорітиме і у Луганську, Донецьку, у Сімферополі та Севастополі. Ми неодмінно переможемо”, – зазначив очільник області. Під час заходу нагородили 20 добровольців з Львівщини, 5 з яких вшанували посмертно.
15 Березня, 2019 р., 09:43
14 березня  у стінах облдержадміністрації презентували інформаційно-просвітницьку виставку, підготовлену Українським інститутом національної пам'яті спільно з Національним музеєм історії України. Виставка містить маловідомі матеріали з фондів Центрального державного архіву громадських об'єднань України, Галузевого державного архіву СБУ,  а також документи з Державного архіву Донецької області. За словами  історика, наукового співробітника Музею Територія терору Юрія Коденка, виставка покликана спростувати хибні стереотипи про Донбас. Упродовж 10 днів виставку експонуватимуть у Львівській облдержадміністрації, а далі вона поїде районами області. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора