Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

15 Березня, 2019 р., 09:42
14 березня  Міністр інфраструктури України Володимир Омелян зустрівся зі студентами Національного університету «Львівська політехніка». Спілкувались про основні тенденції розбудови сучасної інфраструктури в Україні. Міністр також відповів на запитання аудиторії – студентів-економістів, будівельників, авторожників й механіків, та закликав майбутніх випускників спробувати власні сили на державній службі, працюючи над створенням нової інфраструктурної, економічної та політичної реальності в Україні.
15 Березня, 2019 р., 09:37
14 березня своє 99-річчя святкуава Стойко Степан Михайлович -  доктор біологічних наук, професор, доктор гоноріс кауза Зволенського технічного університету, дійсний член УЛАН, почесний члена Українського ботанічного товариства, дійсний член Наукового товариства імені Шевченка, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки.
15 Березня, 2019 р., 09:34
Упродовж 2017-2018 років для восьми осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування придбали  три житлові будинки та квартиру. Про це  14 березня  повідомив під час звіту голова Золочівської РДА Володимир Недзельський. “Придбано 3 житлові будинки у селах Стадня, Велика Вільшаниця, с. Колтів та квартиру  в м. Глиняни”, - зазначив Володимир Недзельський.
15 Березня, 2019 р., 09:33
В області розпочалось прибирання до Великодня. Відтак, упродовж тижня комунальні служби усіх районів приводять до належного стану узбіччя, зупинки громадського транспорту, об’єкти громадського простору. Дорожні служби мають привести до ладу придорожні смуги. Окрім того, у кожному населеному пункті мають здійснити роботи з упорядкування та благоустрою парків, скверів, придорожніх кюветів, розчистки русел та берегів річок, каналів, джерел, водойм, ліквідації сміттєзвалища, а також висадити нові дерева та кущі.
14 Березня, 2019 р., 17:34
Про це сьогодні прозвітував голова Золочівської РДА Володимир Недзельський. “Окрім того закупили 3 шкільні автобуси, загальною вартістю 4379,8 тис грн. Відтак, 99,6% учнів охоплено послугою доведення до навчального закладу”, - наголосив Володимир Недзельський. Також, він наголосив, що в межах реалізації державної програми "Нова українська школа” для перших класів закладів освіти закупили сучасні меблі і обладнання на 3148 тис грн.
14 Березня, 2019 р., 17:33
Сьогодні, 14 березня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся із представниками української діаспори в Азербайджанській Республіці. «Ми дуже хочемо, щоб ви відчували від нас підтримку. Там, де є наша діаспора, де популяризується наша культура та звичаї ми стараємося завжди допомагати усім, чим можемо. Ми хочемо, щоб українці за кордоном відчували, що держава їх не залишила та дбає про них», - зазначив Олег Синютка.
14 Березня, 2019 р., 17:32
На ремонт доріг  загального користування  та доріг комунальної власності витратили 82,1 млн грн. Про це сьогодні прозвітував голова Золочівської РДА Володимир Недзельський. “Зокрема повністю  відремонтували дорожнє покриття дороги Львів-Тернопіль. Окрім того освітили 62 населених пункти”, - наголосив Володимир Недзельський.
14 Березня, 2019 р., 17:30
Сьогодні, 14 березня, у Бродівському гарнізоні ввели в експлуатацію дві новозбудовані споруди казарм покращеного планування. У заході взяв участь Міністр оборони України Степан Полторак та заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.
14 Березня, 2019 р., 17:29
На Львівщині триває II Львівський експортний форум. Учасники вже розглянули національний і регіональний аспекти експортної політики та стратегії Львівщини. Про це присутнім розповів заступник голови Львівської  ОДА Роман Филипів.
14 Березня, 2019 р., 17:27
Cьогодні, 14 березня, у Львівському палаці мистецтв презентували виставку  “Блокпост пам’яті”. Це мандрівний проект присвячений пам’яті загиблих воїнів АТО. Участь у заході взяла керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора