Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

18 Червня, 2019 р., 17:27
На Форумі міст та регіонів, Жежув-Ясьонка відбулася презентація транскордонного проекту«SOS – рятувально-навчальний центр з організації та проведення транскордонних рятувальних заходів», що співфінансується Європейським Союзом в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 та підтримується Львівською обласною державною адміністрацією.
18 Червня, 2019 р., 17:26
Про це сьогодні, 18 червня, у межах брифінгу щодо стану охорони лісів від незаконних рубок повідомив начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека.
18 Червня, 2019 р., 17:20
Працівники відділу рекреації та туризму Національного природного парку «ПівнічнеПрацівники відділу рекреації та туризму Національного природного парку «Північне Поділля» організували для школярів літнього спортивно-патріотичного табору «Summer holidays» Бродівської СШ №3 екологічно-пізнавальну туристичну мандрівку по туристичному маршруту «Святогірський».
18 Червня, 2019 р., 12:38
Львівський обласний контактний центр шукає операторів "Гарячої лінії області".
18 Червня, 2019 р., 12:37
У суботу, 15 червня, представники товариства "Надсяння" на чолі з головою міжобласного об'єднання "Закерзоння" Володимиром Середою та головою товариства "Надсяння" Соломією Риботицькою вшанували пам'ять невинно вбитих українців у с. Пискоровичі (Республіка Польща), а також запалили лампадки біля школи, в якій були замордовані українці.
18 Червня, 2019 р., 12:36
15 червня на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулося урочисте закриття ІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). 
18 Червня, 2019 р., 12:34
Впродовж травня для молоді на Львівщині провели 152 заходи неформальної освіти та 146 профорієнтаційних екскурсій. Загалом у заходах взяли участь понад 7766 молодих людей.
18 Червня, 2019 р., 09:29
Упродовж 14-16 червня у селі Зашків тривав  вже 13-й молодіжний патріотичний фестиваль «Зашків – джерело Духу». Із урочистим відкриттям фестивалю, 15 червня, учасників та гостей привітав заступник голови Львівської облдержадміністрації Роман Филипів. «У великій світовій драмі наших днів ми маємо до вибору: або бути творцями, або жертвами історії» - ці слова полковника Євгена Коновальця є актуальними і сьогодні. Завжди буде роль людини, роль держави визначальною у тих чи інших пріоритетах розвитку світу. У наш час ці слова набувають особливої гостроти. Сьогодні ми дійсно маємо великий ризик стати жертвами історії, але маємо шанс стати її творцями. Якщо хтось думає, що історія твориться деінде – це не так. Фестиваль «Зашків» - це теж історія, не лише у хронологічному, адже це вже 13-й фестиваль, а у моральному, культурному, державотворчому аспектах. Це захід, на якому формується національний, патріотичний фундамент», - наголосив Роман Филипів.
18 Червня, 2019 р., 09:28
15 червня  на стройовому плацу Національної академії сухопутних військ відбувся урочистий ритуал випуску молодих офіцерів. Своє перше офіцерське звання отримали майже сім сотень лейтенантів, які з гідністю продовжуватимуть славні традиції своїх попередників та стануть надійним поповненням офіцерського корпусу Українського війська.
18 Червня, 2019 р., 09:25
14 червня  відбулася нарада з ознакування шляхів активного туризму Львівщини. Про це інформують в управлінні туризму та курортів Львівської ОДА. «Управління туризму та курортів ініціювало робочу зустріч із відповідальними за напрямом «Туризм» райдержадміністрацій, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад Львівщини задля формування концепції розвитку мережі шляхів активного туризму у Львівській області. Відтак, будуть напрацьовані пропозиції від районів, міст та об’єднаних територіальних громад щодо шляхів активного туризму, які створюватимуть збільшення туристичних потоків в область, розширять географію подорожей та підвищуватимуть безпеку мандрівників», - розповіла начальник управління Наталія Табака.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора