Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

26 Червня, 2019 р., 09:20
24 червня у Мостиському районі на пропускному пункті “Шегині” під час оформлення вантажного автомобіля «DAF» іноземної реєстрації виявили напівпричіп автоцистерну з розгерметизацією хімічної речовини – азотної кислоти. Зі слів перевізника, цистерна прямувала з Польщі.
25 Червня, 2019 р., 16:55
Сьогодні, 25 червня, відповідно до графіка поденного фінансування пенсійних виплат на поточний місяць у Львівській області завершено в повному обсязі фінансування пенсійних виплат та житлових субсидій у червні 2019 року.
25 Червня, 2019 р., 16:54
З метою відбору, відзначення і поширення кращих практик молодіжної роботи в Україні Міністерство молоді та спорту України спільно з Програмою розвитку ООН в Україні започаткували в 2017 році Конкурс кращих практик молодіжної роботи в Україні.
25 Червня, 2019 р., 16:53
Відділ взаємодії з правоохоронними органам, запобігання корупції та оборонної роботи апарату Львівської обласної державної адміністрації інформує про проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення Антикорупційної програми Львівської обласної державної адміністрації на 2019 рік шляхом електронних консультацій.
25 Червня, 2019 р., 16:51
Сьогодні, 25 червня, у Музеї визвольної боротьби України заходу «День народження Героя російсько-української війни. Народжені у червні». Присутні вшанували пам'ять Героїв, які віддали власне життя задля миру та цілісності держави, хвилиною мовчання.
25 Червня, 2019 р., 15:06
У м. Перемишляни при церкві св.Миколая за сприяння департаменту екології та природних ресурсів відбувся християнський екологічний табір для дітей віком 7 - 12 років "Зелений мир".
25 Червня, 2019 р., 15:05
У четвер, 04 липня, відбудуться електронні торги з продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населеного пункту). Земельні аукціони будуть проводитись на електронному майданчику ДП «СЕТАМ». До продажу права оренди на електронних земельних торгах пропонується право оренди 4-ох земельних ділянок розташованих у Радехівському та Турківському районах Львівської області, загальною площею 37,6 га:
25 Червня, 2019 р., 15:04
Сьогодні, 25 червнгя, у місті Трускавець стартував ІV Форум місцевого розвитку. Участь у заході бере заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Роман Филипів.  Зазначимо, що цього року участь у форумі візьмуть понад  400 учасників - представників виконавчої та законодавчої влади, місцевого самоврядування, закордонних гостей та партнерів, дипломатичного корпусу, бізнесу тощо.
25 Червня, 2019 р., 15:03
Проект покликаний привідкрити маловідомі, або й зовсім незнані сторінки жахливих наслідків терору нацистського та більшовицького режимів в період Другої світової війни та після неї на території м. Самбір. Пропонований фотоматеріал - давні та сучасні світлини; фотокопії свідчень, карт, схем; ілюстрації археологічних досліджень – є неспростовним доказом злочинів російського більшовизму та німецького нацизму на теренах Західної України.
25 Червня, 2019 р., 11:02
У межах святкування Дня молоді у сквері «На Валах» (вул. Винниченка, перед Львівською облдержадміністрацією) відбуватиметься командна гра MindGame. Це спеціальна інтелектуально-розважальна гра, яка складається з цікавих запитань усіх можливих галузей знань. Більшість питань вирішуються логікою, кмітливістю, протиріччям, здогадкою і т.п. Учасники матимуть змогу розширити свій світогляд, дізнатись щось нове та актуальне, розвинути свої розумові здібності та від душі посміятись.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора