Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

27 Червня, 2019 р., 14:54
За кошти обласного бюджету департамент соціального захисту населення закупив понад  дві тисячі путівок для оздоровлення дітей на узбережжі Чорного моря та у закладах Львівської області.  Відтак, з початку червня оздоровили майже тисячу дітей пільгових категорій.
27 Червня, 2019 р., 11:20
У селі Купче Буського району на Львівщині відкрили сімейну молочну ферму. Про це інформують у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА. Серед учасників відкриття - Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук, представники департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА, Буської райдержадміністрації та Львівської аграрної дорадчої служби. Господарство – сімейна справа Мар’яни та Сергія Паливоди.  На разі фермери утримують 6  корів,  2 нетелі та 4 телят.  Молоко та молочну продукцію сім'я реалізовує на ринку.
27 Червня, 2019 р., 11:19
26 червня у селі Мокротин Жовківського району за участі департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА, Головного управління юстиції Львівської області та Львівської Аграрної Палати відбувся круглий стіл на тему: «Роль громадських ініціатив в поширенні позитивного досвіду інформаційно-правового забезпечення громадян». Участь у заході взяли  власники земельних паїв Жовківського та Кам’янка-Бузького районів, представники фермерських господарств та жителі навколишніх сіл.
27 Червня, 2019 р., 11:03
З початку року Урядовими розпорядженнями вдруге здійснили розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку територій. Про це інформують у департаменті фінансів Львівської ОДА.
27 Червня, 2019 р., 11:02
На Вінниччині під головуванням в. о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольги Трофімцевої відбулась нарада щодо визначення шляхів підвищення ефективності роботи структурних підрозділів з питань агропромислового розвитку облдержадміністрацій.
27 Червня, 2019 р., 11:02
З 4 по 5 липня у м. Краматорськ (гора Карачун) заплановано проведення Всеукраїнської акції «Донеччина зустрічає своїх захисників». Метою Акції є: презентація проектів пов’язаних з ветеранами АТО;
27 Червня, 2019 р., 10:55
Українцям пропонується 3 липня прожити один день без поліетиленових пакетів в межах всеукраїнської акції “День без поліетилену”. Про це поінформував міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак у Facebook.
27 Червня, 2019 р., 10:54
У департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації відбулося друге засідання робочої групи «Аграрний розвиток» з розробки проекту Стратегії розвитку Львівської області до 2027 року.  В межах засідання начальник відділу стратегічного планування, підприємництва та організаційної роботи департаменту Галина Камінська ознайомила присутніх з основними тенденціями розвитку агропромислового сектору економіки для подальшої підготовки проектних ідей до проекту Плану заходів з реалізації Стратегії у 2021-2023 роках та розроблення проекту Стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 року.
26 Червня, 2019 р., 15:52
2 липня департамент агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації спільно з компанією ECODEVELOP організовують Форум на тему: «Прибуткова біоенергетика: технології та інвестиції».
26 Червня, 2019 р., 15:51
Сьогодні, 26 червня, Львівщина попрощалась із 30-річним Анатолієм Сорочинським. Герой загинув у зоні проведення ООС. Прощання розпочалось у Храмі Покрови Пресвятої Богородиці, опісля відбувся чин похорону. Поховали бійця у селі Підрясне Яворівського району. Зазначимо, що львів’янин Анатолій Сорочинський проходив службу у 24-й окремій механізованій бригаді ім. короля Данила.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора