Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

20 Квітня, 2017 р., 11:15
За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології погодні умови на Львівщині 20 квітня очікують хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів, лише по півдню області очікують опади у вигляді мокрого снігу – вночі та вранці помірні, вдень невеликі; слабке налипання мокрого снігу; на дорогах ожеледиця.
20 Квітня, 2017 р., 11:14
Аптеки, що беруть участь в Урядовій програмі "Доступні ліки", промаркували спеціальними наліпками.
20 Квітня, 2017 р., 10:59
Сьогодні організатори презентували молодіжний проект у Меденичах, Дрогобичі, Трускавці та Бориславі.
20 Квітня, 2017 р., 10:57
 19 квітня, у Львові відкрили інформаційну дошку на будівлі, в якій раніше було консульство Латвійської Республіки у місті.
19 Квітня, 2017 р., 16:23
У Львівській області триває акція "Купуй Галицьке! Вироблено на Львівщині!". Від старту акції 12 квітня до неї приєднались 6 торгівельних мереж супермаркетів та 1 ринок. В цих торгівельних мережах представлено більше 50 товаровиробників із Львівщини.
19 Квітня, 2017 р., 16:22
Днями Міністерство соціальної політики України за підтримки Світового банку розпочало реалізацію пілотного проекту з працевлаштування безробітних отримувачів державної соціальної допомоги та внутрішньо переміщених осіб. Пілотний проект "Рука допомоги" реалізовуватимуть у трьох областях України – Харківській, Полтавській та Львівській. Державний бюджет на 2017 рік передбачає виділення на його реалізацію 20 млн грн.
19 Квітня, 2017 р., 16:20
У Львівській облдержадміністрації триває проект "Реалізуй себе у владі", який передбачає залучення молоді до стажування в структурних підрозділах та  зараховування  кращих осіб, які пройшли навчання, до кадрового резерву облдержадміністрації. Мета проекту "Реалізуй себе у владі" - це формування кадрового потенціалу для органів виконавчої влади за рахунок ініціативних, обдарованих та кваліфікованих фахівців; оновлення кадрового резерву молодими працівниками; активізація розвитку особистісних якостей, шляхом залучення молоді до державної служби; надання можливості талановитим людям долучатись до роботи в галузі державного управління, а також сприяння прозорості діяльності Львівської облдержадміністрації.
19 Квітня, 2017 р., 16:19
27-28 квітня, у Львові відбудеться третя едиція Польсько- Української бізнес-конференції. У межах заходу підприємці України та Польщі обговорять можливості для співпраці та налагодження бізнес-відносин і подальшої співпраці.
19 Квітня, 2017 р., 16:17
Сьогодні, 19 квітня, у Дзеркальній залі Львівського Національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької урочисто нагородили найкращу спортсменку Львівщини за підсумками виступів у березні 2017 року – Вероніку Марченко.
19 Квітня, 2017 р., 16:16
З 27 червня до 2 липня у м. Таллінні (Естонія) відбудеться Міжнародний фестиваль дитячо-молодіжної творчості "Балтійська хвиля". Про це інформують у департаменті освіти і науки Львівської ОДА. До участі у Фестивалі запрошують учнів (вихованців) загальноосвітніх, професійно-технічних, позашкільних, студентів вищих навчальних закладів, творчі колективи, членів громадських організацій віком від 6 до 35 років включно – у складі творчих колективів та окремих виконавців – з України та інших країн світу, а саме:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора