Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

25 Липня, 2017 р., 09:24
Відповідно до доручення Кабінету Міністрів України спеціалісти  Сектору контролю за регульованими цінами Головного управління  Держпродспоживслужби у Львівській області забезпечує реалізацію Урядової програми «Доступні ціни» в області. Держпродспоживслужба постійно моніторить застосування державних регульованих цін на лікарські засоби, які внесені до реєстру лікарських засобів,  вартість яких підлягає відшкодуванню.
25 Липня, 2017 р., 09:23
Під час запланованої зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютки із учасниками АТО та представниками громадських організацій обговорили питання надання військовим земельних ділянок, що розташовані за межами населеного пункту м. Львова на вул. Замарстинівській.
25 Липня, 2017 р., 09:21
Легкоатлетка Львівщини Ірина Марчак, разом з Іванною Аврамчук, Джойс Кобою та Анастасією Бризгіною, здобула перемогу на чемпіонаті Європи серед спортсменів віком до 20 років. Чемпіонат відбувався 20-23 липня у Гроссето, Італія.
25 Липня, 2017 р., 09:20
Cьогодні, 25 липня, у Львівському музеї історії релігії відбудеться презентація книги Володимира Чистуха «Завалівське коріння Блаженнішого Любомира Гузара». Автором передмови до книги є Блаженніший Любомир Гузар.
25 Липня, 2017 р., 09:18
У межах Всеукраїнської акції НОК України «Олімпійське літо» на базі дитячого позаміського закладу відпочинку «Сокіл» у селищі Сасів Золочівського району відбулося цікаве спортивне свято. Упродовж літа цей табір збирає понад 400 дітей зі всієї області. У кожній із трьох табірних змін організовують спортивно-масові заходи у межах Всеукраїнської акції «Олімпійське літо».
24 Липня, 2017 р., 15:32
У п’ятницю на рахунки ДП «Львіввугілля» надійшли кошти за реалізацію вугільної продукції у сумі 20 млн гривень.
24 Липня, 2017 р., 15:31
В межах проекту «Інноваційна програма розвитку підприємництва внутрішньо переміщених жінок у сільській місцевості» троє жінок із числа внутрішньо-переміщених осіб започаткували власний бізнес. Підприємливі жінки, які покинули свої домівки внаслідок військових дій на Сході України та анексії АР Крим, відкрили кав’ярню, йога-клуб та фотостудію для тварин.
24 Липня, 2017 р., 15:30
Громади беруть участь у контролі за вивезенням ТПВ з міста Львова та коштами, які на це скеровують.
24 Липня, 2017 р., 15:29
За підрахунками Львівської обласної державної адміністрації, за 14 днів вивозу сміття з міста Львова, перевізникам виплатили 5,4 мільйони гривень. Цю суму скерували з субвенції, яку перерахували з бюджету міста Львова для забезпечення організації вивозу твердих побутових відходів.
24 Липня, 2017 р., 15:28
Президент Петро Порошенко підписав Закон України № 2109-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за паркування, зупинку, стоянку транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора