Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

06 Листопада, 2017 р., 09:57
У межах V Бандерівських читань розпочався Всеукраїнський конкурс есе для молодих науковців «Чи здатна Україна на власний геополітичний проект: місія України та національні інтереси в глобалізованому світі».
06 Листопада, 2017 р., 09:56
У середу, 8 листопада, у Львівському обласному академічному театрі ляльок, вперше поставлять виставу «Лисиця з лісу Шінода» японського традиційного театру ляльок «Бунраку» у виконанні театрального колективу «Сарухачі-дза». Захід відбудеться за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації та Посольства Японії.
06 Листопада, 2017 р., 09:54
У межах І Етно-фестивалю гостинності цими вихідними на Львівщині творчістю та досвідом обмінюватимуться такі райони: колективи Старосамбірщини поїдуть виступати у Жовківський район, колективи Сколівського району – у Кам'янці-Бузькій, творчість Турківщини буде представлена у Городоцькому районі, у Перемишлянському районі виступлять колективи Дрогобиччини.
06 Листопада, 2017 р., 09:53
3 листопада, у Львівській обласній філармонії відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери.
03 Листопада, 2017 р., 15:15
Сьогодні, 3 жовтня 2017 року, у конференц-залі готелю «Львів» розпочалася V Українська науково-практична конференція «Хвороби-сирітки в кардіології».
03 Листопада, 2017 р., 15:06
Львівська ОДА продовжує щотижнево інформувати про основні події та досягнення в області у форматі інфографіки.
03 Листопада, 2017 р., 12:35
До 1 грудня школи зобов’язані оприлюднити звітність щодо фінансових надходжень та витрат закладу, незалежно від того, чи це державні кошти, чи благодійні внески батьків. Робити це їх зобов`язує Закон «Про освіту», що  прийнли у вересні цього року. Про це зазначила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич на нараді з керівниками усіх обласних управлінь освіти у четвер, 2 листопада.
03 Листопада, 2017 р., 12:34
Сьогодні, 3 листопада, на Львівщину прибули спеціалісти у галузі аудиту із різних областей України та фахівці із-за кордону, аби взяти участь у конференції «Професійна відповідальність аудитора». Як наголосив під час вступної промови перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, така конференція є вкрай важливою, оскільки це черговий крок до європейської інтеграції України.
03 Листопада, 2017 р., 12:32
Департамент соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В». - спеціаліста відділу пільг і розрахунків за комунальні послуги та у справах захисту населення  від наслідків Чорнобильської катастрофи  управління  соціальних гарантій та компенсацій, планово-фінансової та організаційно-кадрової роботи  департаменту соціального захисту населення  облдержадміністрації;  - спеціаліста відділу реабілітації та обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці управління  соціального обслуговування та захисту населення департаменту  соціального захисту населення  Львівської обласної державної адміністрації на час відпустки для догляду за дитиною до  досягнення   нею    трирічного  віку основного працівника.
03 Листопада, 2017 р., 11:31
1 листопада під головуванням заступника Міністра екології та природних ресурсів України Василя Полуйка відбулась нарада з питань розвитку природно-заповідного фонду Львівської області.  Серед учасників - директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник, начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич, перший заступник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Ростислав Тхір, директори національних природних парків Львівщини, представники комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради, науковці та представники мисливських господарств.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора