Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

02 Квітня, 2018 р., 09:19
30 березня під час круглого столу презентували Координаційний центр міжнародного діалогу Україна-ЄС. Участь у заході взяв т.в.о директора департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА Тарас Олійничок. “Призначення Координаційного центру міжнародного діалогу Україна-ЄС є гостро актуальним, оскільки євроінтеграція – це цивілізаційний вибір України, одна з ключових вимог Революції Гідності”, – зазначив Тарас Олійничок.
02 Квітня, 2018 р., 09:18
Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації повідомляє, що о 11.00 11 квітня відбудуться земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок разом із водними об’єктами. Зокрема, цього дня на аукціон буде виставлено наступні ставки:
02 Квітня, 2018 р., 09:14
29 березня під головуванням першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислава Замлинського відбулась координаційна нарада з працівниками центрів зайнятості населення та начальники структурних підрозділів з питань соціального захисту населення районних державних адміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення щодо активізації роботи з реалізації пілотного проекту із залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб.
02 Квітня, 2018 р., 09:13
30 березня  відділенню інтенсивної терапії  новонароджених Львівської обласної клінічної лікарні передали сучасний реанімобіль для перевезення дітей, народжених передчасно. За словами медиків, реанімобіль обладнаний надсучасним медичним устаткуванням, що дозволяє безпечно перевозити новонароджених високого перинатального ризику. “Машина має спеціальний інкубатор, де перебуватиме дитина, є апарат штучного дихання, монітор, який відстежує щохвилинно життєві функції новонародженого, валіза із необхідним обладнанням для термінової допомоги, інфузіомат, він подає усі необхідні ліки. Також автомобіль має звукоізоляцію, машина дозволяє транспортувати дітей, яким потрібно надати допомогу у стаціонарі третього рівня, це діти вагою від 500 грам при народженні”, - розповіла завідуюча відділом інтенсивної терапії недоношених новонароджених Львівської обласної клінічної лікарні Зоряна Салабай.
02 Квітня, 2018 р., 09:12
В області у 2018 році передбачено реалізувати 31 обласну програму, виконання заходів яких спрямовані на економічний та соціальний розвиток області. Усього на виконання заходів цих програм передбачено виділити з обласного бюджету 1 млрд 395,3 млн грн. «Львівщина – це регіон, який у багатьох речах показує приклад. Цьогоріч ми реалізуємо 31 обласну програму на загальну суму 1 мільярд 395 мільйонів гривень, а це майже на 30% більше фінансування, ніж минулого року. Це реальні заходи та проекти і праця кожного мешканця області», - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.
02 Квітня, 2018 р., 09:11
30 березня  у м. Івано-Франківськ відбулось спільне засідання Комітетів  Верховної Ради України. У межах засідання комітетів ВРУ з питань транспорту, бюджету, фінансової політики і банківської діяльності та економічної політики народні депутати, міністри та голови ОДА гірських областей обговорили розвиток Карпатського регіону, зокрема туристичної інфраструктури. Мова йшла про будівництво доріг, запровадження нових залізничних маршрутів та авіарейсів.
30 Березня, 2018 р., 15:28
Сьогодні, 30 березня, на Жовківщині відбуваються публічні дебати на тему: «Навіщо громадам об’єднуватися?». Організатор заходу - швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні DESPRO» за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.
30 Березня, 2018 р., 15:27
Сьогодні, 30 березня, у Львівській ОДА відбулася зустріч щодо розвитку підприємств Львівщини. Зокрема порушили питання приватизації державних підприємств.
30 Березня, 2018 р., 15:26
Уряд запускає зміни в системі охорони здоров’я і вже з 2 квітня стартує кампанія з вибору свого лікаря
30 Березня, 2018 р., 12:48
Сьогодні, 30 березня, розпочалась Всеукраїнська нараді 'Впровадження першого етапу Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки в системі соціального захисту населення”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора