Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

04 Лютого, 2021 р., 08:59
Про це у межах засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та материнства розповів директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис. У Міністерстві охорони здоров’я розробили Дорожню карту з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19 і проведення масової вакцинації в Україні у 2021-2022 роках. Кампанія відбуватиметься у кілька етапів. Перший з них стартує вже у лютому.
04 Лютого, 2021 р., 08:54
Питання санітарно-епідеміологічного стану на території Львівщини та врегулювання ситуації,  яка склалася у зв’язку з епідемією коронавірусу, заслухали сьогодні, 3 лютого, у межах засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та материнства.
04 Лютого, 2021 р., 08:52
Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO оголошує конкурсний набір до щорічної Школи місцевого самоврядування DESPRO (Школа) для представників територіальних громад з різних областей України.
03 Лютого, 2021 р., 16:28
Сьогодні на засіданні Уряд прийняв постанову „Деякі питання призначення і виплати державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю”, якою затверджено Порядок призначення, виплати та перелік необхідних документів.
03 Лютого, 2021 р., 16:27
Львівська облдержадміністрація отримала інформацію щодо протесту працівників КНП ЛОР «Львівська обласна лікарня відновного лікування № 3» у м. Соснівка (Червоноградський район) через тривале застосування карантинних заходів на території Львівської області.
03 Лютого, 2021 р., 16:26
Сьогодні, 3 лютого, предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній відзначає 42-й день народження. Також у цей день, 2 роки назад, Епіфаній став першим предстоятелем Православної церкви України.
03 Лютого, 2021 р., 16:25
Сьогодні у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулась Науково-практична конференція «Історія мистецького явища та аналіз творчої спадщини товариства «Львівський Боян» до 130-річчя від часу заснування.
03 Лютого, 2021 р., 16:21
Національна служба здоров’я України уклала договори із 192 медзакладами на надання допомоги пацієнтам при гострому мозковому інсульті. Інсульт - це гостре порушення мозкового кровообігу, внаслідок якого розвивається пошкодження частини головного мозку. Через обмеження чи припинення постачання крові, клітини мозку починають відмирати зі швидкістю 2 мільйони нейронів щохвилини. Лише за годину мозок може втратити 120 мільйонів нейронів та постаріти на 3 з половиною роки.
03 Лютого, 2021 р., 16:20
Значна частина об’єднаних територіальних громад не надала інформацію в органи державної фіскальної служби щодо земельних ділянок, наданих фізичним особам для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва, а також діючих договорів оренди земель. А це у свою чергу призупиняє процес нарахування майнових податків.  
03 Лютого, 2021 р., 16:18
В цьому році на програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху Уряд виділив 2,4 мільярди гривень. Про це повідомив на своїй Фейсбук-сторінці Міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора