Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

25 Липня, 2019 р., 16:21
Протягом  останніх двох років в Сколівському районі виявлено 5 випадків захворювання тварин  сказом. Почастішали випадки покусів людей тваринами.. Небезпека таких покусів  полягає у тому, що серед цих тварин можуть бути і тварини, хворі на сказ.
25 Липня, 2019 р., 16:14
Сьогодні, 25 липня , з ініціативи керівників медичних установ району  та керівництва райдержадміністрації була проведена розширена нарада  щодо проведення медичної реформи в медичних закладах району. В ході наради було розглянуто ряд питань.Зокрема :
25 Липня, 2019 р., 11:36
Сколівська ДПІ Стрийського управління ГУ ДФС у Львівській області  інформує, що сервіс «Пульс» приймає звернення громадян та суб’єктів господарювання (далі – Заявники) щодо неправомірних дій та бездіяльності, можливі корупційні правопорушення у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб структурних підрозділів ДФС та її територіальних органів (далі – Інформація).
25 Липня, 2019 р., 11:27
Особиста гігієна – комплекс систематичних заходів догляду за тілом, що сприяє збереженню здоров’я і приносить відчуття задоволення своїм зовнішнім виглядом. Дотримання правил особистої гігієни – цілком зрозумілий принцип, якому має слідувати кожен. Проте особливо важливим він є для тих, хто працює із продуктами харчування, зокрема для працівників харчоблоку школи чи дошкільного навчального закладу.    Перед початком роботи працівники харчоблоку, приходячи в дошкільний заклад, мають залишити у роздягальні чи спеціальній шафі: верхній одяг, вуличне взуття, головний убір, персональні речі. Змінне робоче взуття зберігається окремо від вуличного, обирати потрібно зручне та легке взуття. Воно не має: зісковзувати з ноги (закриті носок та п’ята), ковзати по підлозі. Бажано, аби підошва робочого взуття добре амортизувала. У цьому випадку зменшується навантаження на хребет і ноги, тож працівник харчоблоку, який майже цілий день проводить «на ногах», менше стомлюватиметься.     Після перевзування працівники: миють руки, надягають санітарний одяг (халат, фартух), забирають волосся під хустку, ковпак чи сіточку. Лише після цього приступають до роботи.
25 Липня, 2019 р., 11:04
На автомобільних дорогах загального користування місцевого значення Львської області тривають роботи з організації та безпеки дорожнього руху.
24 Липня, 2019 р., 16:47
З  липня  Головне управління Держпраці, як учасник пілотного проекту, надає адміністративну послугу з реєстрації декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці в електронному вигляді через Єдиний державний портал адміністративних послуг для підприємств зареєстрованих у Львівській області.
24 Липня, 2019 р., 16:13
З січня 2019 року усі підприємства і заклади харчування, які випускають власні вироби, повинні запровадити систему управління ризиками у галузі виробництва харчової продукції.
24 Липня, 2019 р., 10:47
З 6 по 15 серпня для молоді Львівщини організовують відпочинковий табір ОУМ "Спадщина" - "Ловці Світанків", який розташується поблизу села Новий Мізунь (Івано-Франківська область).
23 Липня, 2019 р., 16:33
Служба експортера Львівської обласної державної адміністрації запрошує компанії Львівщини взяти участь у Торговій місії в Королівство Нідерланди в період з 31 серпня по 1 вересня 2019 року (провінція Гелдерланд, м. Арнем – Національний парк Де Хоге Велюве).
23 Липня, 2019 р., 16:32
З метою збереження та охорони популяції раків, з 1 серпня по 15 вересня на Львівщині встановили літньо-осінню заборону на вилов раків. Про це йдеться в  наказі Управління Державного агентства рибного господарства у Львівській області від 19.07.2019 № 43.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора