Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

10 Березня, 2020 р., 10:59
18 березня на Львівщині  здійснюватимуть перевірку технічних засобів оповіщення населення області з практичним увімкненням електросирен та доведенням сигналів цивільного захисту. Про це інформує департамент з питань цивільного захисту Львівської обласно державної адміністрації.  Для оповіщення населення області під час централізованого включення електросирен упродовж п’яти хвилин у період з 14:50 до 14:55 год.
10 Березня, 2020 р., 10:57
До Міжнародного Дня Води Інститут екуменічних студій в межах проєкту "Екуменічний соціальний тиждень" запрошує всіх небайдужих доєднатися до дискусії – «Вода: відповідальність людини за Божий дар». Захід відбудеться 19 березня 2020 року у конференц-залі Філософсько-богословського факультету УКУ, за адресою: вул. Хуторівка, 35а, м. Львів.
10 Березня, 2020 р., 10:56
На Львівщині завершився курс підготовки для громадян, які бажають усиновити дитину. Навчання проводив Львівський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Про це повідомив начальник служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лис. Участь у навчанні взяли 28 осіб, які мають намір взяти у сім’ю на виховання дитину-сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування.
10 Березня, 2020 р., 10:54
З 1 по 6 березня у с. Тисовець Сколівського району тривали змагання II Зимової  Гімназіади України з біатлону. Участь у гімназіаді взяли майже 100 учнів, які виборювали нагороди для збірних команд Львівської, Тернопільської, Сумської, Чернігівської, Київської областей та м. Києва.
10 Березня, 2020 р., 10:53
Упродовж минулого тижня з обласного бюджету виділили 119,8 млн гривень. Про це інформують у департаменті фінансів Львівської обласної державної адміністрації.
10 Березня, 2020 р., 10:52
 9 березня у Львівському національному академічному театрі опери та балату ім. Соломії Крушельницької відбулась урочиста академія присвячена 206-річчю з дня народження Тараса Шевченка. Участь у заході разом із дружиною взяв голова Львівської ОДА Максим Козицький.
10 Березня, 2020 р., 10:50
9 березня Львівщина урочисто відзначає 206-річчя з дня народження Тараса Шевченка. Разом із лауреатами Національної премії імені Тараса Шевченка, громадськістю  голова Львівської ОДА Максим Козицький поклав квіти до пам’ятника Кобзарю, що у центрі Львова. Усі присутні спільно виконали «Реве та стогне Дніпр широкий».
10 Березня, 2020 р., 10:49
7 березня минає 205-та річниця з дня народження творця музики Державного Гімну – Михайла Вербицького. Заходи розпочалися у церкві Покрови Пресвятої Богородиці у с. Млини (Республіка Польща), де колись був парохом отець Михайло Вербицький. Тут представники духовенства провели молебень. Опісля, у каплиці-пантеоні, де похований видатний українець вшанували пам’ять та поклали квіти. У заходах взяв участь голова Львівської ОДА Максим Козицький.
10 Березня, 2020 р., 09:23
Голова Львівської ОДА Максим Козицький провів зустріч з міністром закордонних справ Канади Франсуа-Філіпом Шампанем. На зустрічі також були присутні голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин та голова Львівської міської ради Андрій Садовий.
10 Березня, 2020 р., 09:23
7 березня делегація із Львівщини, взяла участь у заходах з нагоди 75-ї річниці трагедії села Павлокома (Республіка Польща). Разом із громадськістю вшанували пам'ять загиблих українців голова Львівської ОДА Максим Козицький, а також голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора