Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

05 Березня, 2020 р., 16:19
4 березня  голова Львівської ОДА  Максим Козицький зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Марюсом Януконісом. Очільник області привітав литовський народ із 30-ти річчям відновлення Литовської держави, а також відзначив, що уже як 20 років  функціонує Генеральне Почесне консульство у Львові. “Литва є дружньою державою до України. Велика вам подяка за підтримку запровадження безвізового режиму з країнами Європейського Союзу, фінансову допомогу та за непохитну позицію Литовської Республіки у підтримці територіальної цілісності і незалежності нашої країни”, – зазначив Максим Козицький.
05 Березня, 2020 р., 16:18
 4 березня  у департаменті освіти і науки Львівської облдержадміністрації презентували новий електронний сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти області – е-Садок. «Оскільки з функціоналом попередньої версії виникало багато проблем, департаментом освіти і науки було прийнято рішення не просто зробити апбґрейт сайту, а фактично переробити його повністю, зробити функціонал зручнішим для користування», - зазначив т.в.о. директора департаменту Ігор Гайдук.
05 Березня, 2020 р., 09:09
Департамент соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс з визначення проектів (заходів) у галузі сімейної політики та протидії торгівлі людьми, розроблених інститутами громадянського суспільства та благодійними організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2020 році.
05 Березня, 2020 р., 09:08
У Львівському управлінні Офісу ВПП ДПС підбили підсумки повноти надходжень єдиного соціального внеску та  податку з доходів фізичних осіб за два місяці 2020 року.
05 Березня, 2020 р., 09:07
 4 березня Львівщина прощалась із воїном Ігорем Васильовичем Гавриляком, який загинув у зоні Операції об’єднаних сил.
05 Березня, 2020 р., 09:06
Тривають спільні навчання із представниками Держпродспоживслужби, Львівської залізниці та іншими фахівцями. Окрім того, у школах проводять освітні лекції про шляхи запобігання коронавірусу.
05 Березня, 2020 р., 09:05
УІВЦ «Галактика» спільно зі Спілкою освітян України проводить підготовку Національного проєкту «Родинна Слава», покликаного привернути увагу до зміцнення інституту сім’ї в нашому суспільстві, основного елементу, який є оберегом людських цінностей.
04 Березня, 2020 р., 09:36
Відбувся перший етап конкурсу з відбору пропозицій на підтримку проектів регіонального кінематографа, для виконання яких надаватиметься фінансова підтримка з обласного бюджету. Учасники конкурсу на відкритому захисті  конкурсних пропозицій представляли свої кінопроекти.
03 Березня, 2020 р., 17:53
Служба Експортера департаменту економічної політики Львівської облдержадміністрації інформує про те, що з 1 по 2 квітня 2020 року в м. Мінськ, Республіка Білорусь відбудеться «Форум ділових можливостей «Україна – Білорусь 2020».
03 Березня, 2020 р., 17:52
Сьогодні, 3 березня, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Холод представив громаді району новопризначеного голову райдержадміністрації.  Ним став Омелян Богданович Стасула. «Це останній з призначених голів райдержадміністрацій на Львівщині, команда укомплектована, повна. Ми маємо командно працювати на благо області. На плечі нового голови РДА лягає величезна відповідальність за втілення реформ: децентралізації, медичної, освітньої, земельної. Бажаю новому керівнику багато працювати щиро для мешканців цього чудового краю. Бажаю якісної співпраці зі всіма гілками влади, керівниками і структурами, громадськістю», - наголосив Юрій Холод.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора