Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

27 Березня, 2020 р., 16:03
Сьогодні, 27 березня, у Львівський регіональний фтизіо-пульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр передали медичний вантаж, який напередодні бортом прилетів в Україну з Китаю. «Для нас сьогодні будь-яка допомога є цінною та необхідною. Ми дякуємо кожному, хто долучається у цей непростий час і підтримує медиків. Не варто забувати, що саме медики опинились на передовій у боротьбі з вірусом і їх захист вкрай важливий. Одноразові засоби потребують частої заміни, і в період епідемії будуть надзвичайно швидко розходитись. Тому запаси потрібно поповнювати постійно і швидко», - наголосив генеральний директор Львівського регіонального фтизіопульмонологічного клінічного лікувально-діагностичного центру (Центру легеневого здоров’я) Любомир Рак.
27 Березня, 2020 р., 16:02
Враховуючи нову постанову уряду від 25 березня з'явились уточнені питання в частині карантинних заходів, зокрема чітке регламентоване обмеження в перевезеннях. Про це сьогодні,  27 березня, йшлося під час брифінгу у Львівській ОДА. "Будь-які міжміські, міжобласні перевезення заборонено, допускаються перевезення виключно в порядку де замовником є підприємства чи установи, які належать до списку підприємств, які забезпечують життєдіяльність області. Сформовано чіткі вимоги, що на таких перевезеннях можна перевозити лише на сидячих місцях, а самі перевезення відбуваються за маршрутами, що їх затвердила національна поліція", - наголосив заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень.
27 Березня, 2020 р., 12:30
Головне управління ДПС у Львівській області нагадує, що з 18.03.2020 набрав чинності Закон України від 17 березня 2020 року № 533-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19)» (далі – Закон № 533-IX), яким, зокрема, внесено зміни до Податкового кодексу України (далі ? Кодекс), а саме:
27 Березня, 2020 р., 12:28
У період з 22:30 години 26 березня по 08:00 годину 27 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 2 осіб. Пацієнти з міст Борислава та Мостиська. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.
27 Березня, 2020 р., 12:27
Львівський Націонаьний Академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької на час карантину продовжує трансляції вистав онлайн. Щоп’ятниці, суботи та неділі опери та балети з репертуару театру глядачі можуть переглянути на YouTube каналі Львівської Національної Опери за посиланням. Доступ до перегляду дійсний на час трансляції вистави.
27 Березня, 2020 р., 12:26
Збільшити найменший штраф до 42 тисячі гривень. Штрафувати землевласників, орендарів та посадовців, які могли, але не зупинили порушників. Усе це та багато іншого передбачають зміни до законів, які парламенту запропонував Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА. 
27 Березня, 2020 р., 09:26
На території Львівської області зафіксували третій випадок захворювання на COVID-19. Пацієнт - чоловік, 57-ми років. Нещодавно повернувся з Італії. За результатами тесту, який отримали сьогодні - у хворого позитивний результат. Пацієнт перебуває на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні.
27 Березня, 2020 р., 09:25
За сприяння Львівської обласної державної адміністрації організовано повернення в Україну 55-ти дітей-громадян України, які навчаються  в Міжнародному освітньому центрі «Аванс» у м. Кельце (Республіка Польща). Облдержадміністрація забезпечила перетин кордону, супровід представника служби у справах дітей і медичних працівників по дорозі від КПП «Корчова-Краковець» до м. Києва.
27 Березня, 2020 р., 09:24
У період з 8:00 по 17:00 годину 26 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 4 осіб.
27 Березня, 2020 р., 09:23
У зв’язку з продовженням всеукраїнського карантину до 24 квітня 2020 року, проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання відтерміновується. Нові дати проведення буде повідомлено додатково.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора