Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

31 Березня, 2020 р., 15:26
У період з 22:30 год 30 березня по 10:30 год 31 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулася ще 8 осіб. Пацієнти з міста Львова, Борислава, а також Миколаєва.
31 Березня, 2020 р., 10:50
За результатами завершального етапу конкурсу з відбору пропозицій на підтримку проектів регіонального кінематографа, для виконання яких надаватиметься фінансова підтримка з обласного бюджету конкурсною комісією відібрано 7 фільмів що отримають дотацію з обласного бюджету. Реалізація проектів відбувається в рамках Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2020 рік.
30 Березня, 2020 р., 18:59
Аграрії Львівщини активно розпочали весняно-польові роботи. Зокрема, сільгоспвиробники вже повністю провели ранньо-весняне підживлення озимих культур азотними добривами та приступили до повторного підживлення. Про це інформують у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА.
30 Березня, 2020 р., 18:58
Сьогодні, 30 березня,  відбулась зустріч голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького із головою  територіального відділення Антимонопольного комітету у Львівській області Ростиславом Лещишиним та начальником  Головного управління статистики у Львівській області  Світланою Зимовіною щодо контролю цін на продовольчі товари.
30 Березня, 2020 р., 18:57
За сприяння Проекту «Угода Мерів - Схід» відбудуться навчальні вебінари для експертів з просторового планування, архітекторів, енергоменеджерів, представників органів місцевого самоврядування та інших зацікавлених осіб.
30 Березня, 2020 р., 18:56
Міністерство розвитку громад та територій України підготувало рекомендації керівникам об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів на час карантину.
30 Березня, 2020 р., 18:56
У період з 8:30 по 17:00 годину в області з підозрою на коронавірусну інфекцію з’явилося ще 7 осіб.  Пацієнти з міста Львів та Пустомити, а також Яворівського та Золочівського районів. Про це повідомила лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко. Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 43 особи. На самоізоляції знаходяться 84 особи. За увесь час виписано - 77 пацієнтів. Стан усіх хворих -середньої важкості або близький до задовільного. У 3- х пацієнтів наближений до важкого. Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 204 людини. За результатами тестів у 6 осіб - грип. За увесь час в сумі у 105 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус. Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 99 осіб.
30 Березня, 2020 р., 16:32
З метою збереження та охорони водних ресурсів на території Львівщини, квітень, травень та червень цього року оголошено місяцями охорони нерестуючої риби. Про це інформують у департаменті екології та природних ресурсів Львівської ОДА.
30 Березня, 2020 р., 16:28
Нещодавно управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА запустило флешмоб “Залишайся та займайся вдома”. Провідні спортсмени Львівщини пропонують легкі комплекси вправ, які можна виконати вдома.
30 Березня, 2020 р., 15:44
20 мільйонів гривень виділено з обласного бюджету на премії медичним працівникам чотирьох обласних установ охорони здоров’я, які задіяні у наданні допомоги мешканцям Львівщини з підозрою на інфікування коронавірусом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора