Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

27 Травня, 2020 р., 11:51
Скеровано на самоізоляцію 82 особи. Знаходиться в стаціонарах 480 хворих.  152 - у Львівській обласній інфекційній лікарні, 72 - в Центрі легеневого здоровя, 65 - у 8 міській клінічній лікарні, 58 - у 1 МКЛ, 77 - у Госпіталі ветеранів війни та репресованих, 20 - у Стрийській міській лікарні, 19 у Кам'янка-Бузькій лікарні, 4 - в Стебницькій міській лікарні, у Сокальська ЦРЛ - 13 осіб.
27 Травня, 2020 р., 11:42
У селі Віжомля Яворівського району може з’явитися Центр збереження та популяризації яворівського мистецтва - розпису та забавки.
27 Травня, 2020 р., 11:41
У червні стартує тритижневий онлайн-курс лекцій по можливостях залучення міжнародної донорської допомоги: «Грант-менеджмент від А до Я».  Про це інформують у департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА.
27 Травня, 2020 р., 11:40
26 травня  жителі села Домажир та довколишніх сіл перекрили дорогу у Підрясному. Люди протестують проти приєднання їхніх сіл до Львова, вимагаючи створення Брюховицької ОТГ. До протестувальників приїхав заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод. “Завдання представників обласної адміністрації - бути з людьми і чути їх. Наше завдання донести прагнення людей до столичних управлінців, до представників Президента і Уряду. Проте, ми всі розуміємо, остаточне рішення прийматиме тільки Кабмін”, - коментує Юрій Холод.
27 Травня, 2020 р., 11:32
У ніч з 25 на 26 травня 2014 року розпочалась боротьба за Донецький аеропорт. Озброєні проросійські бойовики в ультимативній  формі вимагали від українських захисників скласти зброю і здатися. Однак, українські військові дали їм гідну відсіч.
27 Травня, 2020 р., 11:31
Міністерство освіти і науки України розширило перелік категорій осіб, які можуть зареєструватися під час додаткового періоду реєстрації для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Про це під час брифінгу повідомила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.
27 Травня, 2020 р., 11:30
Термометрія, одягання масок або респіраторів, розміщення при вході антисептиків для обробки рук – це лише частина протиепідемічних заходів, яких дотримуватимуться під час ЗНО-2020. Про це  26 травня у межах брифінгу повідомила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.
26 Травня, 2020 р., 14:35
Про це сьогодні, 26 травня, у межах брифінгу повідомив директор департаменту освіти та науки Львівської ОДА Олег Паска. За словами Олега Паски, ситуація з впровадженням карантину має дві сторони. Позитивним є те, що і вчителі, і учні мали можливість опанувати засоби дистанційного навчання. Як зазначив директор департамент освіти і науки Львівської ОДА, за час карантину було враховано усі недоліки цього процесу.
26 Травня, 2020 р., 14:33
У департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА  відбулася зустріч представників головного бенефіціара проекту «Популяризація туристичних об'єктів Першої угорсько-галицької залізниці».  
26 Травня, 2020 р., 14:32
Cьогодні, 26 травня, відбулась зустріч заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка з учасниками АТО щодо виділення їм  земельних ділянок  у кварталі Білогорща. Учасники АТО порушили питання оформлення землевпорядної  документації на земельні ділянки. Відтак, проблема полягає у тому, що під час оформлення земельних ділянок встановлено технічну помилку, зокрема накладання  земельної ділянки Рясне-Руської сільської ради на територію кварталу Білогорща.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора