Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

28 Травня, 2020 р., 09:40
У Львівській області померло троє пацієнтів, у яких була зафіксована коронавірусна інфекція.  Жінка, 1950 року народження, померла 21 травня. Пацієнтка була госпіталізована у 8-му міську клінічну лікарню міста Львова. Позитивний результат тесту, який підтвердив у неї COVID-19, надійшов 26 травня. У неї були супутні захворювання - ішемічна хвороба серця.
28 Травня, 2020 р., 09:39
Облдержадміністрація скерує звернення до Державного агентства лісових ресурсів України щодо невідкладного проведення інвентаризації лісових ресурсів. Про це сьогодні, 27 травня, йшлося під час наради під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Андрія Годика з актуальних проблемних питань лісової галузі області.
28 Травня, 2020 р., 09:32
Відповідне розпорядження приийняли  27 травня на засіданні Кабінету Міністрів України. Перспективним планом охоплено 100% території області. «Львівською ОДА подано перспективний план розвитку на розгляд Кабміну 16 березня. У нашій пропозицій враховані ті численні консультації, які були проведені, у тому числі з експертами Мінрегіону. На основі проведених слухань і консультацій  Мурованська ОТГ та Сокільницька ОТГ були додатково внесені у перспективний план», - наголосив голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький.
28 Травня, 2020 р., 09:30
27 травня  на Личаківському кладовищі вшанували пам’ять письменника, Героя України Романа Іваничука. Квіти до могили Романа Іваничука поклали заступник голови Львівської ОДА Іван Собко, директор депаратменту культури, національностей та релігій Ірина Гаврилюк, начальник відділу мистецтв та розвитку культури Василь Гладкий. 
28 Травня, 2020 р., 09:29
"Двоє дітей, позбавлених батьківського піклування, влаштовані у дитячий будинок сімейного типу, що функціонує у Мостиському районі", - повідомив начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Володимир Лис.  Відповідно до розпорядження голови Мостиської райдержадміністрації, двоє дітей, позбавлених батьківського піклування, які є між собою рідними братами, влаштовані у дитячий будинок сімейного типу, що функціонує у с. Пнікут Мостиського району. В цьому дитячому будинку сімейного типу вже виховуються їхні шестеро братів та сестер.
28 Травня, 2020 р., 09:26
В області помер ще один пацієнт, у якого була зафіксована коронавірусна інфекція.  Чоловік, 57-ми років, помер сьогодні, 27 травня. Пацієнт був госпіталізовании? у Центр легеневого здоров’я 15 травня. Позитивнии? результат тесту, якии? підтвердив у нього COVID-19, надіи?шов 25 травня.
27 Травня, 2020 р., 14:34
Уряд розпочав фінансування бюджетної програми «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» у 2020 році за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва».
27 Травня, 2020 р., 14:33
Стан виконання обласних програм, які фінансуються з обласного бюджету, розглянули під час засідання постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації обласної ради.
27 Травня, 2020 р., 14:32
У четвер, 28 травня, представники інститутів громадянського суспільства, експертного середовища за участі Секретаріату Кабінету Міністрів України напрацюють пропозиції до Плану заходів щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016 - 2020 роки у Львівській області на 2020 рік.
27 Травня, 2020 р., 11:55
На Львівщині помер ще один пацієнт із підтвердженим коронавірусом. Жінка, 71 рік, померла сьогодні, 27 травня.  30 квітня пацієнтку перевели до Львівськоі? обласноі? інфекціи?ноі? клінічноі? лікарні. Позитивнии? результат тесту, якии? підтвердив у неі? коронавірусну інфекцію, надіи?шов 29 квітня. У пацієнтки були супутні захворювання - ішемічна хвороба серця, гіпертонічна хвороба, атеросклероз, полікістоз нирок, хронічнии? пієлонефрит.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора