Сколівська районна державна адміністрація
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини, оголошення, пам'ятки

11 Січня, 2020 р., 12:26
 Літо – найкраща пора року, однак саме в цю пору відбувається значне зростання захворюваності на кишкові інфекції, особливо в умовах великої кількості опадів та загрози повені. Для запобігання, кишкових інфекцій та харчових отруєнь слід дотримуватись простих рекомендацій.Основною причиною виникнення гострих кишкових інфекцій є елементарне недотримання правил особистої гігієни,використання в побуті та вживання сирої води з невідомих водойм і джерел, технології приготування страв, умов та термінів зберігання сировини та готових страв, вживання неякісних харчових продуктів, які містять в собі збудник захворювання, тощо.    До організму такі збудники потрапляють, головним чином, з інфікованою водою, зіпсованими та неякісними харчовими продуктами або контактно-побутовим шляхом через брудні руки. Збудників кишкових інфекцій досить багато, але клінічно вони проявляють себе досить типово. Захворювання зазвичай починається з погіршення самопочуття, підвищення температури, з'являється нудота, діарея, болі в животі, здуття. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора