Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини, оголошення

02 Березня, 2020 р., 15:53
Екологічна акція «Збережімо первоцвіти» проводиться з настанням весняного періоду, з метою посилення державного і громадського контролю за охороною та збереження ранньоквітучих видів рослин. Первоцвіти вже сьогодні знаходяться на межі вимирання. Якщо не припинити бізнес ( торгівлю ранньоквітучих рослин) – незабаром в дикій природі цих рослин може не залишитись взагалі. Важливо розуміти, що всі первоцвіти: підсніжники, білоцвіти, проліски, крокуси занесені до Червоної книги України. Збір квітконосів рідкісних рослин призводить до послаблення, а у незначних за площею місцезростаннях і до повного виродження, а потім і вимирання популяції. Зривання первоцвіту наносить невиправну шкоду природі – адже рослини не встигають розмножуватися, і їх з кожним роком стає все менше! Вже за кілька десятиліть наші улюблені перші весняні квіти можуть зникнути взагалі. Пам′ятайте, зберігаючи квітам життя, ми прикрашаємо своє! Цінуйте кожну рослину!
26 Лютого, 2020 р., 16:37
Служба геології та надр України запустила Інвестиційний атлас надрокористувача. Його створили спільно із ДНВП «Геоінформ України», НАК «Надра України», ДГП «Укргеофізика» та Українським державним георозвідувальним інститутом. «Інвестиційний атлас надрокористувача – один із елементів загальної урядової політики open door policy (політики відкритих дверей), яка спрямована на залучення інвесторів, у тому числі й іноземних, для розвитку ресурсного потенціалу нашої держави» - зазначає голова Державної служби геології та надр України. Атлас знаходиться у вільному доступі на офіційному сайті Державної служби геології та надр України.
24 Лютого, 2020 р., 16:21
У вівторок, 10 березня відбудеться земельний аукціон з продажу прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності (за межами населеного пункту).
19 Лютого, 2020 р., 17:28
Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області задля підтримки підприємницької ініціативи учасників АТО інформує про оголошення конкурсу інвестиційних проектів.
19 Лютого, 2020 р., 15:44
Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області розпочинає конкурс інвестиційних проектів.
19 Лютого, 2020 р., 12:39
Даною програмою передбачено виплату дотації господарствам населення за утримання 3-х і більше корів молочного напряму продуктивності. Фінансова підтримка (дотація) надається фізичним особам, які станом на 01 січня поточного року утримують у своїх домогосподарствах 3  і більше корови молочного напряму продуктивності. Фінансова підтримка надається на безповоротній основі.
18 Лютого, 2020 р., 17:34
У середу, 26 лютого, відбудуться аукціони з продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності (за межами населеного пункту). Про це інформують у департаменті паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА.
12 Лютого, 2020 р., 12:08
У середу, 19 лютого відбудеться земельний аукціон з продажу прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності (за межами населеного пункту).
04 Лютого, 2020 р., 11:15
У понеділок, 17 лютого відбудеться земельний аукціон з продажу прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності (за межами населеного пункту).
30 Січня, 2020 р., 12:49
 Питання забезпечення  належного  функціонування    підвісних пасажирських канатних доріг (ППКД)  та гірськолижної  інфраструктури на  території  району стало  предметом  робочої  наради, яка відбулась  сьогодні, 30 січня, під керівництвом голови райдержадміністрації Богдана  Янка за участю  першого заступника  голови райдержадміністрації  Романа Чудійовича, керівників  структурних підрозділів та служб району, представників  гірськолижних  комплексів.  Основними  питання, які обговорено під час наради, були: безпека туристів та забезпечення належного рівня  надання додаткових послуг у туристичній сфері. Зокрема,  заслухано представників гірськолижних комплексів щодо  стану  наявної інфраструктури,   вжиття заходів щодо безпечної експлуатації ППКД та  шляхи  їх модернізації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора