Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В районі діє Програма підтримки розвитку тваринництва на 2018 -2020 роки

Дата: 19.02.2020 12:39
Кількість переглядів: 279

Фото без описуДаною програмою передбачено виплату дотації господарствам населення за утримання 3-х і більше корів молочного напряму продуктивності. Фінансова підтримка (дотація) надається фізичним особам, які станом на 01 січня поточного року утримують у своїх домогосподарствах 3  і більше корови молочного напряму продуктивності. Фінансова підтримка надається на безповоротній основі.

Розрахунок та розмір дотації за 1 голову визначається відділом житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації, після прийняття від особистих селянських господарств відомостей про наявність 3 голів корів і більше.

Для отримання дотації власник повинен подати наступні документи:

  • Довідку сільської, селищної, міської ради про наявність корів на 01 січня  поточного року, в якій зазначається ідентифікаційний  номер, серія і номер паспорта корови та ветеринарної картки до паспорта;
  • Копію паспорта корови та ветеринарної картки;
  • Копію паспорта громадянина, копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера фізичній особі та рахунку в банку;
  • Письмове зобов’язання про повернення у місячний термін коштів до районного бюджету у випадку зменшення поголів’я корів на 1 січня наступного року.

Документи необхідно  подати у   відділ житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Сколівської райдержадміністрації до 1 жовтня 2020 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора