Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Квітня, 2020 р., 17:02
Головне управління ДПС у Львівській області повідомляє, що 01 квітня 2020 року ДПС України оприлюднила нові довідники податкових пільг 97/1 та 97/2. Проте 02 квітня 2020 року набрав чинності Закон України від 30 березня 2020 року №540-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».
17 Квітня, 2020 р., 13:18
Головне управління ДПС у Львівській області повідомляє, що Законом України від 30 березня 2020 р. №540-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)» (далі − Закон №540-IX), який набрав чинності з 02.04.2020 року, внесено зміни до Податкового кодексу України в частині оподаткування податком на прибуток.
07 Квітня, 2020 р., 14:55
Головне управління ДПС у Львівській області нагадує роботодавцям про необхідність легалізації трудових відносин з найманими працівниками. Працівник не може бути допущений до роботи без укладання трудового договору та повідомлення про це територіального органу ДПС в терміни та за формою, визначеними Порядком повідомлення Державній фіскальній службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 413.
03 Квітня, 2020 р., 14:36
Головне управління ДПС у Львівській області нагадує платникам податків про змогу подання декларацій в електронному вигляді. Кожному декларантурадять  через електронний сервіс в Електронному кабінеті сформувати декларацію з вже частково заповненими даними. Тобто, на підставі  облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів, наявних у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, та відомостей щодо об’єктів нерухомого (рухомого) майна, кожен декларант має можливість заповнити і подати декларацію про доходи. Це зручно, просто та не вимагає спілкування з податковим інспектором та відвідування Центру обслуговування платників податків.
27 Березня, 2020 р., 12:31
Головне управління ДПС у Львівській області нагадує, що з 18.03.2020 набрав чинності Закон України від 17 березня 2020 року № 533-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19)» (далі – Закон № 533-IX), яким, зокрема, внесено зміни до Податкового кодексу України (далі ? Кодекс), а саме:
27 Березня, 2020 р., 12:31
Головне управління ДПС у Львівській області нагадує, що з 18.03.2020 набрав чинності Закон України від 17 березня 2020 року № 533-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19)» (далі – Закон № 533-IX), яким, зокрема, внесено зміни до Податкового кодексу України (далі ? Кодекс), а саме:
26 Березня, 2020 р., 15:55
Головне управління Державної податкової служби у Львівській області звертається з проханням до платників податків користуватись засобами електронного зв’язку та поштою. За допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf (обмеження 2 МБ). Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС. Засобами Електронного кабінету також надано можливість заповнити, підписати КЕП та направити до ДПС: - облікову картку фізичної особи – платника податків, яка є заявою для реєстрації у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків; - заяву про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків; - заяву про реєстрацію реєстратора розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій, розрахункових книжок; - заяву про включення неприбуткового підприємства (установи, організації) до Реєстру неприбуткових установ та організацій, внесення змін до цього Реєстру, витягу з Реєстру неприбуткових установ та організацій; - заяву про надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи. За допомогою Електронного кабінету можливо отримати результати надання адміністративних послуг, зокрема: довідку про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи; відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків; копії реєстраційних посвідчень реєстраторів розрахункових операцій направляються на адресу електронної пошти заявника (оригінал можна буде отримати після закінчення карантину). У разі виникнення питань щодо користування Електронним кабінетом платника слід звернутись до служби підтримки за телефоном 0 800 501 007 (напрямок 0) або за посиланням. Електронний кабінет  можна скористатись інформацією, яка є загальнодоступною, зокрема податковим календарем, інформацією з реєстрів страхувальників, платників єдиного податку, платників ПДВ та інших реєстрів, завантажити бланки податкової звітності тощо; Електронна звітність, де розміщено спеціалізоване клієнтське програмне забезпечення для формування та подання звітності до «Єдиного вікна подання електронної звітності».
25 Березня, 2020 р., 13:33
Головне управління ДПС у Львівській області нагадує, що до Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 2464) Законом України від 17 березня 2020 року № 533-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19)» внесено зміни, а саме:
25 Березня, 2020 р., 11:17
Зареєструвати ФОП: https://online.minjust.gov.ua/registration-fiz Електронний кабінет, через який можна подати звітність, отримати довідку і т.п. (зайти можна за допомогою електронного ключа або BankID) https://cabinet.tax.gov.ua/login Реєстри податкової https://cabinet.tax.gov.ua/registers Пошук фіскального чека https://cabinet.tax.gov.ua/cashregs/check Пошук марки акцизного податку https://cabinet.tax.gov.ua/registers/mark Якщо вам потрібна консультація, це також можна зробити онлайн https://cabinet.tax.gov.ua/help/sendlist.html#label-sendlist Не знаєте, як працювати в електронному кабінеті? Дивись відеоуроки! https://tax.gov.ua/media-tsentr/videogalereya/videouroki/ Також у нас продовжує працювати контакт центр: 0800 501 007  10.00 до 17.00 (крім суботи, неділі та святкових днів) idd@tax.gov.ua. http://zir.tax.gov.ua/. Мобільний додаток ЗІР можна безкоштовно завантажити в App Store та Google Play.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора