Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

25 Червня, 2018 р., 09:37
23 червня, в межах ІІІ Форуму місцевого розвитку відбувся перегляд фільму „Сильні духом” режисера В’ячеслава Бігуна.
23 Червня, 2018 р., 11:41
У суботу, 23 червня, у м. Львові на площі перед пам’ятником Тарасу Шевченкові відбулись  урочистості з нагоди випуску та посвяти в захисники правопорядку 253 випускників Львівського державного університету внутрішніх справ. 
23 Червня, 2018 р., 11:35
 На виконання Указу Президента «Про підтримку розвитку системи спортивної реабілітації учасників бойових дій» розроблять комплекс заходів і напрацюють дієві способи для надання можливості учасникам АТО отримати якісну і доступну реабілітацію.
23 Червня, 2018 р., 11:34
Маленький павільйон у центрі Бродів із літнім майднчиком, де вариться кава, подобається людям і приносить задоволення власнику. Трохи заробітку, трохи розвитку і трохи моральної сатисфакції: так трактує свою діяльність  боєць АТО.
23 Червня, 2018 р., 11:32
В межах III Форуму місцевого розвитку, який триває у Трускавці, відбулась панельна дискусія “Транспортна інфраструктура як передумова регіонального розвитку”, в межах якої голова Львівської ОДА Олег Синютка порушив питання впливу якісної транспортної мережі на розвиток економіки області.
23 Червня, 2018 р., 11:30
У четвер, 22 червня, у Львівській ОДА відбулась чергова зустріч щодо запуску системи патронату на Львівщині. Участь у заході взяла заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук, начальник Служби у справах дітей ЛОДА Володимир Лис, представники Львівської освітньої фундації та партнерства «Кожній дитині». Патронат – це нова форма сімейного виховання, яка передбачає надання комплексу послуг з тимчасового догляду та виховання дітей в сім’ї патронатного вихователя. 
23 Червня, 2018 р., 11:29
Департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття двох вакантних посад категорії «В» – головних спеціалістів відділу регулювання земельних відносин управління містобудування та архітектури департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації.
23 Червня, 2018 р., 10:50
Зважаючи на кількість громадян, які щодня відвідують структурні підрозділи обласної державної адміністрації, управління туризму та курортів ЛОДА ініціювало облаштування велопаркінгу біля адмінбудівлі за адресою вул. Винниченка, 18. 
23 Червня, 2018 р., 10:37
У Трускавці у межах III Форуму місцевого розвитку обговорили можливості транскордонної співпраці для регіональних проектів. Зокрема, для українських проектів в межах співпраці з ООН, Польщею, Румунією та Білоруссю.
23 Червня, 2018 р., 10:36
Львівщини запрошують на святковий концерт до Дня молоді, що відбудеться 24 червня о 20:00-23:00. Захід організовує Львівська обласна державна адміністрація спільно з громадськими організаціями області, за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора