Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

01 Серпня, 2017 р., 16:43
З метою збереження дорожнього покриття автомобільних доріг у період тривалої  спекотної погоди (при температурі повітря вище 28 градусів) діють обмеження руху для великогабаритних автотранспортних засобів. У департаменті  дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської облдержадміністрації нагадують - якщо  загальна маса вантажівки понад 24 т і  навантаження на вісь 7 тонн то з 10:00 до 22:00 на дороги області виїжджати заборонено.
01 Серпня, 2017 р., 16:41
Сьогодні, 1 серпня, Львівська облдержадміністрація відновила систему сортування твердих побутових відходів у місті Львові.
01 Серпня, 2017 р., 16:36
Про це сьогодні, 1 серпня, під час брифінгу повідомив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Назарій Романчук.
01 Серпня, 2017 р., 14:48
1 серпня, з нагоди 74-ї річниці Львівського прикордонного загону, відзначили працівників прикордонної служби. Зі святом прикордонників привітав перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський.
01 Серпня, 2017 р., 14:47
Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік». Глава держави відзначив важливість документу, адже значна частина коштів від перевиконання бюджету буде спрямована на підтримку соціально вразливих верств населення та низку пріоритетних програм. «Ключові напрямки використання цих грошей є надзвичайно важливими. Перші, хто має отримати кошти від перевиконання бюджету – це найбідніші верстви населення. Маються на увазі, люди, які отримують субсидії. Ми маємо забезпечити, щоб в повному обсязі їх видатки були профінансовані», - наголосив Петро Порошенко.
01 Серпня, 2017 р., 14:44
Сьогодні, 1 серпня, на базі кафедри академічного живопису Львівської національної академії мистецтв вперше провели безкоштовні Літні образотворчі студії.
01 Серпня, 2017 р., 14:43
На найвищій вершині Львівщини – горі Пікуй у селі Верхнє Гусне Турківського району запалили факел шостих міжнародних всесвітніх Бойківських фестин. Як повідомили в департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації, з нагоди початку Міжнародного етнічного фестивалю бойків, у селі Верхнє Гусне також  відбулось культурно-мистецьке свято.
01 Серпня, 2017 р., 14:40
2 серпня у Львові стартує проект для молоді «Курс свідомих «Включайся!». Тренінговий курс відбувається за ініціативи департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації та патрульної поліції Львова і є продовженням спільної в сфері забезпечення особистої безпеки громадян та підвищення рівня свідомості молоді.
01 Серпня, 2017 р., 14:39
У понеділок, 4 вересня, на товарній біржі "Товарно-сировинна біржа "Галконтракт" відбудуться загальні аукціонні торги необробленою деревиною заготівлі IV кварталу 2017 року державних лісогосподарських підприємств.
01 Серпня, 2017 р., 14:38
Львівська обласна лікарня відновного лікування №3», яка розташована у містечку Соснівка Львівської області, проводить реабілітацію та лікування учасників АТО. Відтак цьогоріч вже 88 учасників АТО отримали необхідну допомогу лікарів та реабілітологів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора