Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

02 Жовтня, 2017 р., 11:41
Днями в межах Всеукраїнської акції «Олімпійський тиждень» у загальноосвітній школі №3 міста Борислава відбувся тематичний олімпійський урок. Для проведення заходу цю школу була обрали не випадково, адже до дітей завітала випускниця цієї школи, майстер спорту України міжнародного класу, чемпіонка світу з боксу серед юніорів Вікторія Вірт-Герасимович.
02 Жовтня, 2017 р., 11:37
У неділю, 1 жовтня, у селі Завадів на Яворівщині відбувся фестиваль музичної спадщини отця Михайла Вербицького – «У музиці - молитва, у молитві - музика». Творчий доробок відомого українського композитора презентували церковні та аматорські хори, ансамблі та солісти Львівщини.
02 Жовтня, 2017 р., 11:35
У неділю, 1 жовтня, у селі Глинськ на Жовківщині відкрили військовий цвинтар Першої світової війни. Участь у заході взяла делегація Тірольського відділення «Австрійського Чорного Хреста», представники влади, духовенства та громади.
02 Жовтня, 2017 р., 11:34
У неділю, 1 жовтня, у с. Великі Глібовичі та смт Бібрка відкрили пам’ятні знаки на місцях загибелі членів УВО і ОУН Юліана Головінського та Грицька Пісецького.
02 Жовтня, 2017 р., 11:32
У неділю, 1 жовтня, у місті Новояворівськ на Львівщині відбулось традиційне відкриття пластового року Львівської округи НСОУ Пласт. З цієї нагоди до міста прибуло три сотні пластунів зі Сокаля, Самбора, Червонограда, Дрогобича, Мостиська, Жидачева, Хирова,Трускавця та інших міст і сіл області.
02 Жовтня, 2017 р., 11:29
1 жовтня, на Львівщині відзначають 100-річчя із дня заснування Союзу українок та День союзянки. З цієї нагоди учасники святкування із різних районів Львівщини пройшли урочистою ходою центральними вулицями Львова, де опісля біля фігури Матері Божої прочитали молитву, а також декларацію «Жінки проти війни».
02 Жовтня, 2017 р., 11:26
День музики, що відзначають 1 жовтня, на Львівщині пройде під супровід  концертних програм за участю кращих художніх колективів, музикантів та артистів.
02 Жовтня, 2017 р., 11:24
30 жовтня, з нагоди Міжнародного дня перекладача, голова Львівської ОДА Олег Синютка, нагородив найкращих перекладачів Львівщини.
02 Жовтня, 2017 р., 11:22
Український ветеран АТО Роман Панченко, який у складі збірної команди України на "Іграх нескорених" у Торонто представляє Львівщину, виборов "золото" у змаганнях зі стрільби з лука у відповідній кваліфікаційній категорії.
02 Жовтня, 2017 р., 11:10
Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації інформує про проведення конкурсу з відбору виконавця земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки разом із водними об’єктами та земельні ділянки водного фонду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора