Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

04 Листопада, 2019 р., 12:40
1 листопада  на Арені-Львів триває ХІХ міжнародний економічний форум. У межах заходу відбувся брифінг щодо інвестування в інфраструктуру туристичної індустрії. “Львівщина сьогодні є одним із передових регіонів в Україні за розвитком туризму. Сам факт проведення такого заходу як Міжнародний економічний форум з фокусом на туризм підтверджує те, що влада області зацікавлена в розвитку і формуванні власного туристичного продукту. Мені приємно, що саме на Львівщині сьогодні об’єднаний бізнес, об’єднана влада всіх рівнів: громада та обласна адміністрація. Всі спільно працюють над однією метою”, - зазначив перший заступник Міністра розвитку громад і територій України Дмитро Живицький.
04 Листопада, 2019 р., 12:39
1 листопада  з нагоди відзначення 101-ї річниці утворення Західноукраїнської Народної  Республіки біля Меморіалу Українських Січових Стрільців на Янівському кладовищі відбулось урочисте віче, під час якого вшанували борців за волю України. Студентство і громадськість поклали квіти до Меморіалу УГА та УСС, опісля чого відбулась панахида за всіма, хто віддав життя у боротьбі за незалежність України.
04 Листопада, 2019 р., 12:38
1 листопада у межах другого дня ХІХ Міжнародного економічного форуму тривають дискусійні панелі. Серед них - туристична «Invest in Lviv Region: Focus on Tourism».
04 Листопада, 2019 р., 12:37
На Львівщині триває XIX Міжнародний економічний форум. Фокус на туризмі, як інвестиції у Львівщину – став однією із тем другого дня форуму.
04 Листопада, 2019 р., 12:36
Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації інформує мешканців області про графік збору відпрацьованих люмінесцентних ламп, термометрів та батарейок у листопаді.
04 Листопада, 2019 р., 12:35
У четвер, 31 жовтня, у м. Луцьк відбулось засідання басейнової ради річки Прип’ять.
01 Листопада, 2019 р., 16:26
На Львівщині, в межах туристичної секції «Investin Lviv Region: Focus on Tourism» XІX Міжнародного економічного форуму, триває прес-тур для представників Асоціації журналістів «Туристичний прес-клуб України».
01 Листопада, 2019 р., 16:22
У п’ятницю, 1 листопада,  у Львівській ОДА відбулось урочисте спецпогашення поштової марки з нагоди 101-ї річниці утворення Західноукраїнської Народної Республіки та 70-річчя марок підпільної пошти України.
01 Листопада, 2019 р., 16:21
У межах другого дня ХІХ Міжнародного економічного форуму на Львівщині відбулась аграрна дискусійна панель “Ефективне управління земельними ресурсами”. У межах неї присутні поспілкуються про ринок землі, просторове планування управління земельними ресурсами для ОТГ, супутниковий моніторинг сільськогосподарських земель України, фінансові інструменти для підтримки малих та середніх фермерів, створення реєстру фермерів та інше.
01 Листопада, 2019 р., 16:19
Сьогодні,1 листопада,  на Львівщині відбуваються заходи з нагоди відзначення 101-ї річниці утворення Західноукраїнської Народної Республіки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора