Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

17 Березня, 2020 р., 16:51
З метою забезпечення ефективної та якісної підготовки інвестиційних програм та проєктів ДФРР у 2021 році, та у зв’язку з внесенням змін до Плану заходів з реалізації у 2021-2023 роках Стратегії розвитку Львівської області на період 2021-2027 років, технічними труднощами в реєстрації проєктів заявниками на оновленій платформі та карантинними заходами регіональна комісія з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору проєктів ДФРР прийняла рішення продовжити термін подання заявок для участі в конкурсі до 24 квітня.
17 Березня, 2020 р., 11:31
На виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС Кабінет Міністрів прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Постановою введена заборона залізничного, авіа- та автобусного міжміських та міжобласних пасажирських перевезень, а також робота метрополітенів. Документом, зокрема, заборонено з 18 березня по 3 квітня:
17 Березня, 2020 р., 11:02
Запровадження карантину в Україні має запобігти масштабному поширенню коронавірусу. У цій ситуації найправильніше – максимально обмежити відвідування публічних місць, переконаний Президент України Володимир Зеленський. «Де поширюється коронавірус? Там, де є велике скупчення людей. Ми повинні не чекати збільшення кількості хворих в Україні – ми повинні закрити все, що можемо, де є велике скупчення людей», – сказав Глава держави в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.
17 Березня, 2020 р., 11:01
Для запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 Львівська обласна служба зайнятості запровадила запобіжні дії: з 12 березня до 3 квітня скасовані всі масові та групові заходи, заплановані для населення та працедавців, зокрема семінари, тренінги, круглі столи, зустрічі, наради, міні-ярмарки вакансій тощо.
17 Березня, 2020 р., 11:00
На дорогах державного значення Львівської області встановлюють манекени пішоходів.  Зазначимо, що манекени для Львівщини передала Консультативна місія Європейського Союзу в Україні, яка також супроводжує цей проєкт.
17 Березня, 2020 р., 10:58
Рівнинна популяція сформувалася далеко від основного ареалу цього виду на Малому Поліссі в Сокальському та частково Жовківському районах на території Великомостівського, Низівського, Бутинського, Зіболківського та Вязівського лісництв ДП «Жовківське лісове господарство». Науковцями досліджено, що площа популяції становить приблизно 1500 га.
17 Березня, 2020 р., 10:40
У зв’язку і з введенням карантинних заходів, що запроваджені в Україні і у Львівській області зокрема, повідомляємо, що на березень місяць скасовано роботу мобільних точок доступу до надання безоплатної правової допомоги по населених пунктах Львівської області. Відтак, не відбудуться виїзди у попередньо анонсовані РДА:  19.03.2020 - Жидачівська РДА, 24.03.2020 – Самбірська РДА, 31.03.2020 - Сокальська РДА. Про можливі виїзди з квітня місяця будемо інформувати додатково.
16 Березня, 2020 р., 14:50
В інфекційній лікарні зараз перебуває 8 пацієнтів з гострими респіраторними захворюваннями, в яких підозрюють коронавірус. Про це сьогодні під час брифінгу розповів в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько. «Усі, кого карети екстреної медичної допомоги доставила в інфекційну лікарню, перебувають у боксованих палатах. Їм провели тести, які ми скерували у Київ, у лабораторний центр. Результати отримаємо протягом двох діб. Всі медичні заклади львівської області переведені у режим карантину, по всіх закладах припинили планову госпіталізацію пацієнтів. Вся консультативна робота, обстеження, платні послуги припинені. Ми просимо також мешканців області не відвідувати медичних установ без потреби. Усіх, в кого спостерігаються легкі катаральні явища, невисока температура та задовільний загальний стан, закликаємо тримати зв'язок зі своїм сімейним лікарем по телефону. Бригади швидкої допомоги працюють у посиленому режимі, до їх функціонування залучені додаткові сили та ресурси. Проте потрібно розуміти, що кількість викликів зросла удвічі», - наголосив Андрій Васько.
16 Березня, 2020 р., 14:49
З метою перевірки рівня готовності територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення 18 березня 2020 року у період з 14:50 год. до 14:55 год. проводитиметься навчальне оповіщення населення м. Львова та області сигналами цивільного захисту. Будуть увімкнені електросирени.
16 Березня, 2020 р., 14:44
Упродовж 10-11 березня команда міжнародного проєкту «Підтримка довгострокових ініціатив природоохоронних територій щодо збереження пралісів та старовікових лісів в Українських Карпатах», що реалізовується Українським товариством охорони птахів у співпраці із Франкфуртським зоологічним товариством за фінансової підтримки Міністерства екології Німеччини відвідали НПП «Сколівські Бескиди» та ознайомились з його територією та організаційною структурою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора