Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

11 Червня, 2020 р., 16:28
З початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками, у Львівській області, учасники бойових дій (АТО/ООС) та їх сім’ї отримали у власність 7148 земельних ділянок, загальною площею 4606 га.  “Ділянки призначені для садівництва, ведення особистого селянського господарства, індивідуального дачного будівництва. Найбільше земельних ділянок надали у Пустомитівському (2017 земельних ділянок) та Жовківському (1852 земельні ділянки) районах Львівської області”, - зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Юлія Шопська.
11 Червня, 2020 р., 16:27
Для  усіх поціновувачі документального кіно доступний онлайн фільм  «Справа життя Миколи Красовського».  Кінострічка  створена громадською організацією «Разом» спільно з кіностудією «УРС Фільм», музеєм Української революції 1917-1921 років у м. Києві за сприяння департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації та Служби зовнішньої розвідки України.
11 Червня, 2020 р., 16:26
У понеділок, 22 червня, відбудуться аукціони з продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності (за межами населеного пункту). Земельні аукціони проведуть за адресою: м. Львів, вул. Сахарова, 46. Початок торгів об 11:00 год. “Земельні аукціони – це один з механізмів збільшення площ для аграріїв. Закликаємо фермерів  до активної участі в аукціонах. До продажу права оренди на земельних торгах пропонується право оренди 6-ох земельних ділянок розташованих у Бродівському, Золочівському та Сокальському районах Львівської області, загальною площею 36,0 га”, - зазначила начальник відділу розвитку аграрноі? інфраструктури, земельних відносин департаменту агропромислового розвитку Тетяна Борушок.
11 Червня, 2020 р., 16:25
Карантинні обмеження занадто довгі і жорсткі для бізнесу. Проте ситуація з кількістю нових хворих та постанови Кабміну не дозволяють їх послабити. На цьому сьогодні наголосив заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод під час акції підприємців, перевізників та представників туристичної галузі Львівщини. “Ця зустріч не перша, вона чергова. Адже з травня ми працюємо з підприємцями туристичної галузі. Ми разом напрацювали рекомендації для Уряду, зустрічалися з головою Держагентства з туризму, направили з головою Львівської ОДА Максимом Козицьким пропозиції для Кабміну, а також озвучили їх на нараді з Прем'єром”, - зазначив Юрій Холод.
11 Червня, 2020 р., 16:24
Впродовж п’яти місяців 2020 року підприємства, які перебувають на обліку у Львівському управлінні Офісу великих платників податків ДПС, сплатили до державного бюджету 225 млн гривень військового збору, що на 54 млн гривень більше, перерахували за аналогічний період минулого року.
11 Червня, 2020 р., 16:23
У межах відзначення Дня молоді в Україні 28 червня відбудеться відкриття державної установи «Всеукраїнський молодіжний центр». Про це інформує департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА. Серед пріоритетних напрямів діяльності центру – розвиток молодіжної інфраструктури, активізація участі молоді, розвиток її компетентностей та спроможності, національно-патріотичне виховання.
11 Червня, 2020 р., 16:22
Днями, у приміщенні Трускавецької міської ради, відбулося відзначення переможців та учасників конкурсу «Чиста вода Трускавця». Конкурс провели в межах реалізації однойменного міського проекту. Переможці отримали дипломи та цінні подарунки, а інші конкурсанти – сертифікати за активну участь і небайдужість до ресурсів Землі.
11 Червня, 2020 р., 16:21
На засіданні Уряду, 10 червня 2020 року, прийнято рішення щодо підвищення рівня соціального захисту непрацездатних членів сім’ї осіб, смерть яких пов’язана з участю в масових акціях громадського протесту, що відбулись у період із 21.11.2013 по 21.02.2014 (постанова Кабінету Міністрів України „Про внесення зміни до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 28 березня 2014 р. № 76”).
11 Червня, 2020 р., 16:20
Львівська Національна Опера завершує 2019/2020 сезон та показ онлайн-трансляцій вистав тижнем української музики. 12-14 червня відбудуться трансляції опер українських композиторів Миколи Лисенка, Юлія Мейтуса та Євгена Станковича на YouTube-каналі Львівської Національної опери за посиланням.
11 Червня, 2020 р., 16:19
Департамент екології і природніх ресурсів інформує, що 7 липня відбудеться аукціон з права оренди водних об’єктів. Директор департаменту Руслан Гречаник зазначив, що усі об’єкти виставляють на аукціон, лише за погодженням з місцевим органом самоврядування. “Передача в оренду ставків – єдиний шлях для їхнього збереження. Усі аукціони відбуваються відкрито з відеофіксацією, яка розміщується на сайті Держгеокадастру. Інформація про них заздалегідь поширюється публічно на ресурсах органів влади і у ЗМІ. Щодо функціональності водойм, більшість з них не можуть бути об’єктами рекреації, адже дуже часто це звичайні копанки. До того ж передача такої водойми в оренду сприяє її збереженню і приведенню до належного стану”, - наголосив Руслан Гречаник

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора