Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації відвідав Росохацьку сільську раду

Дата: 12.09.2018 23:57
Кількість переглядів: 581

         Фото без опису Вчора, 11 вересня, в рамках проведення  зустрічей керівництва  райдержадміністрації  з громадськістю району,  відбулась  зустріч голови райдержадміністрації Богдана Янка з  жителями сіл Росохач, Мита, Сухий Потік. Під час  зустрічі  голова райдержадміністрації звернув увагу  на роботу закладів культурної, медичної та  освітньої сфер,  проінформував про стан виплат заробітної плати та легалізацію робочої сили, про наповнення місцевих бюджетів району тощо. Богдан Янко зупинився на  важливій події, яка відбулась в районі, а саме: відкриття новозбудованого Верхньорожанківського ЗЗСО І-ІІ рівнівСамі мешканці села Верхня Рожанка назвали даний освітній заклад «кольоровою мрією». Відтак дискутували про процес децентралізації, створення громадянського суспільства. Прикладом стала Славська ОТГ.
Фото без опису

          Обговорили питання щодо ремонту  дороги в селах, що належать до Росохацької сільської ради, питання розгляду звернень громадян на гарячу лінію 112.

    Громадяни звернулись до керівника району з наболілими проблемами, це-зміна графіку пасажирських перевезень,  ремонт школярика, підвезення школярів сіл: Мита, Сухий Потік до Росохацької ЗОШ І-ІІІ ст., припинення незаконних рубок та вивезення лісу, надання земельних ділянок воїнам АТО.

        Голова райдержадміністрації провів також виїзний прийом громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора