Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Львівщина проводжатиме в останню путь Блаженнішого Любомира скорботною траурною процесією

Дата: 01.06.2017 23:23
Кількість переглядів: 576

З Блаженнішим Любомиром прощатимуться на Львівщині два дні – 1 та 2 червня. Так від сьогодні частково перекривають рух у Львові, на вулицях, що межують з  собором св. Юра.

Зокрема, за даними поліції, у суботу, 3 червня, у зв’язку з траурною процесією, буде перекрито центр міста зранку та до 15.00 год, а також ситуативне перекриття руху за маршрутом ходи: вул. Листопадового Чину, Ген. Григоренка, Гнатюка, пр. Свободи, пл Міцкевича, пл Галицька, пл. Соборна, пл. Митна, вул. В. Винниченка.

Також з 18.30 1 червня, перекритими будуть: вул. Листопадового Чину від вул. Б. Лепкого, а також прилеглі до неї – вул. Гоголя та вул. І. Огієнка від вул. Городоцької; вул. Матейка та вул. Новаківського від вул. К. Рилєєва; вул. Устияновича від вул. Професорської; вул. Озаркевича та вул. Шептицьких до вул. Сєченова; вул. Митрополита Андрея до вул. Митрополита Ангеловича.

В суботу, 3 червня,віряни проводжатимуть Блаженного Любомира до Києва – містом прямуватиме траурна процесія. Відтак, буде перекрито центр міста зранку та до 15.00 год, а також  відбудеться ситуативне перекриття руху за маршрутом траурної ходи: вул. Листопадового Чину, Ген. Григоренка, Гнатюка, пр. Свободи, пл Міцкевича, пл Галицька, пл. Соборна, пл. Митна, вул. В. Винниченка.

 Опісля траурний кортеж попрямує до Києва.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора