Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До неділі Львів повністю очистять від сміття, - Олег Синютка

Дата: 29.01.2017 21:58
Кількість переглядів: 254

Фото без описуДо неділі зі Львова вивезуть сміття, що накопичилось на території міста. Про це розповів голова Львівської ОДА Олег Синютка під час брифінгу у п'ятницю, 27 січня.

"Після рішення обласної комісії із надзвичайних ситуацій два дні триває вивіз твердих побутових відходів. Рішення було таке: в межах семи днів забезпечити вивіз сміття із міста. Ми щодня проводимо наради: виглядає на те, що до неділі завешимо очищення Львова від твердих побутових відходів. Зокрема і сміття, нагромаджене однією із компаній в районі торгового центру METRO. У неділю місто Львів повністю увійде у стабільний графік вивозу твердих побутових відходів", - розповів Олег Синютка.

Нагадаємо, 25 січня на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке скликав голова Львівської ОДА Олег Синютка, ухвалили рішення, що упродовж семи днів зі Львова повинні вивезти сміття, що накопичилось на території міста. Для цього уклали відповідні угоди із полігонами твердих побутових відходів (ТПВ).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора