Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Торік на Сколівщині провели ремонтні роботи на дорогах

Дата: 13.03.2018 20:57
Кількість переглядів: 804

Фото без описуСьогодні, 13 березня, перший заступник голови Сколівської РДА Ярослав Лепісевич прозвітував про виконану роботу за 2017 рік. Зокрема йшлося про здобутки у сфері будівництва, промисловості, інвестицій, спорті, освіті, туризмі. Участь у звіті взяв голова Львівської ОДА Олег Синютка. Зокрема, як зазначив Ярослав Лепісевич у 2017 році в районі провели ремонтні роботи на дорогах загального користування. Це поточний середній ремонт автомобільної дороги Сопіт-Підгородці, а також поточний дрібний ремонт доріг Хітар-Тухля, Корчин-Дубина, Нижнє Синьовидне-Кам’янка, Завадка-Задільське.

Також провели ремонтні роботи на комунальних дорогах а саме - капітальний ремонт дороги по вул. Гірка смт. Синьовидне, вул. Привокзальної в смт.Славське (ділянка від вул. Шептицького до вул. Архангельського, ділянка від вул.І.Франка до вул.Шептицького), поточний ремонт автомобільної дороги по вул. Л.Українки в смт.Славське, по вул.Грабовецькій в с.Грабовець.

Окрім цього - капітальний ремонт вул. Незалежності, вул. Б. Хмельницького вул.Гайдамацька, вул. І. Франка в м. Сколе, поточний ремонт вул. Героя Олега Ушневича та вул. Черемшини в м.Сколе, поточний ремонт дороги по вул. Гірська с.Тернавка, поточний ремонт вул.Вандрусівка провулок до Тимочка с. Плав'я, поточний ремонт вул. Вадрусівка провулок до Соколовича с.Плав’я, та поточний ремонт вул. Зарічна с.Тухолька.

В планах на 2018 рік ремонт доріг загального користування, Славське – Опорець, Славське – Вигода, Нижнє Синьовидне - Кам'янка, Верхнє Синьовидне –Дубина-Кам'янка, Орів-Н.Стинава.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора