Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Львівський бронетанковий Завод відзначає 73-річчя

Дата: 12.05.2017 18:37
Кількість переглядів: 234

Фото без описуСьогодні, 12 травня, відбулись урочисті заходи з нагоди 73-ї річниці з часу створення Державного підприємства "Львівський бронетанковий Завод".

Участь у заходах взяла заступник голови - керівник апарату Львівської облдержадміністрації Маріанна Вільшинська, яка вручила працівникам подяку від голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки за високий професіоналізм та сумлінну працю.

"Ви зараз, як ніколи, потрібні нашій країні. Саме з Вас починається захист нашої держави. Я бажаю нам всім, щоб у близькому майбутньому ми готували зброю лише для навчань солдатів та курсантів, для того, щоб ворог нас боявся. Я бажаю нам миру", - зазначила Маріанна Вільшинська.

У межах заходів також відбувся урочистий концерт за участі групи Національної академії сухопутних військ ім.П.Сагайдачного.

Довідка:
9 травня 1944 року за рішенням Комітету Оборони СРСР та наказом №26 по Головному Бронетанковому Управлінню створили Пересувний бронетанковий ремонтний завод, як військову частину 33198, що в подальшому  стала  Державним підприємством «Львівський бронетанковий завод».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора