Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У ЛОДА стартував конкурсний відбір проектів із газифікації населених пунктів

Дата: 30.03.2017 18:21
Кількість переглядів: 228

У Львівській облдержадміністрації стартував конкурсний відбір проектів у рамках реалізації Програми газифікації населених пунктів Львівської області на 2016 – 2018 роки.

Як інформують у департаменті розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА, для участі у конкурсному відборі органи місцевого самоврядування можуть подавати проекти у напрямку завершення розпочатого будівництва підвідних газопроводів до населених пунктів області першочергово з будівельною готовністю понад 50%.

Обов’язковою умовою конкурсу є співфінансування з місцевих бюджетів та/або інших джерел у розмірі не менше 10% до коштів обласного бюджету.

Для участі в конкурсі потрібно подати такі документи:

· проектно-кошторисну документацію у цінах цього року, затверджену в установленому порядку;

· копію позитивного експертного звіту державної будівельної експертизи, проведеної в цьому році;

· документ про затвердження проектно-кошторисної документації;

· копію наказу про призначення головного інженера проекту та його кваліфікаційного сертифікату;

· рішення органу місцевого самоврядування або довідку суб’єкта господарювання про підтвердження співфінансування з місцевих бюджетів або інших джерел фінансування;

- довідку про будівельну готовність об'єкта;

- довідку про кількість населення, що проживає в населеному пункті, де реалізується проект та кількість населення, якому планують надати послуги з газопостачання під час реалізації проекту;

· інформаційна картка проекту за формою згідно з додатком;

· супровідний лист до документів, що потрібно подати у департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА.

Конкурс триватиме до 13 квітня.

Документи на конкурсний відбір приймає департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації з 30 березня до 18:00 12 квітня 2017 року за адресою: 79008, м. Львів, вул. Винниченка, 6 (ІІІ поверх).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора