Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Львівщині триває проект «Ідея змінює країну»

Дата: 30.03.2017 18:19
Кількість переглядів: 181

Фото без опису29 березня, у  рамках молодіжного проекту "Ідея змінює країну" відбулися тренінги для  молоді  Буська, Бродів, Нового Яричева та Красного. Активну шкільну молодь навчали генерувати ідеї та створювати власні проекти. Тренінг охопив понад  90 учасників.

Як наголосили в відділі молодіжної політики Львівської ОДА, у процесі навчання учні отримують нові знання, що можуть бути використані в подальшій діяльності.

Як підсумок, кожна група підготувала колективний проект для розвитку свого міста в напрямках: туризму, особистісного розвитку, здорового способу життя та екології. Як свідчить практика, навіть лише за півгодини можна створити чудовий проект для громади.

«Під час тренінгу неформальне, невимушене спілкування відкриває перед групою безліч варіантів розвитку та вирішення проблеми. Проект демонструє учасникам, що навіть одна їхня ідея може змінити всю країну», - додали у відділі  молодіжної політики ЛОДА.

За підсумками проведених виїздів відберуть найкращі ідеї, а їхні автори зможуть взяти участь у підсумковому заході - Форумі ідей, який відбудеться наприкінці травня у Львові.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора