Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сколівщина долучилась до Всесвітньої акції «Walk for Freedom/Хода за свободу»

Дата: 18.10.2018 18:01
Кількість переглядів: 486

Фото без описуЩорічно, 18 жовтня, з нагоди відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми відбувається  акція „Walk for Freedom/Хода за свободу” - мовчазна і мирна хода, яка проходить вже п’ять років поспіль на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві. Зокрема, сьогодні  в м. Сколе  небайдужі громадяни вийшли на вулиці міста, щоб об’єднати зусилля для Фото без описуподолання хвороби 21-го століття – сучасного рабства.

Основна мета акції – роз’яснити громадянам існування проблеми торгівлі людьми, її основні форми та способи втягнення в експлуатацію.

В проведенні вуличної акції взяли участь особи, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, працівники управління соціального захисту населення Сколівської РДА, працівники районного центру зайнятості, спеціалісти служби у справах дітей та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, вчителі  та учнівська молодь міста. Попередньо для  учнів   проведено лекційні заняття щодо  протидії торгівлі людьми та ризиків потрапляння у торгівлю людьми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора