Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Меблеве підприємство «Райтекс» у Кам’янці-Бузькій нарощує виробничі потужності

Дата: 22.06.2017 17:58
Кількість переглядів: 198

ТзОВ «Райтекс» – підприємство із стовідсотковими іноземними інвестиціями з Данії, що у м. Камянка-Бузька, продовжує нарощувати виробничі потужності – сьогодні ввели в  експлуатацію найновіші виробничі приміщення площею 500 м2.

«Залучені у наш регіон інвестиції – це нові робочі місця, гідна заробітна плата, податки, які сплачуються до бюджетів усіх рівнів. Львівська облдержадміністрація працює над тим, аби створювати у регіоні сприятливий інвестиційний клімат. Ми і надалі допомагатимемо інвесторам, які забезпечуватимуть роботою громадян нашої області, легально працюватимуть та сплачуватимуть податки», - зазначив під час вітального слова директор департаменту економічної політики Львівської облдержадміністрації Роман Филипів.

За словами керівників підприємства, запуск в експлуатацію нових виробничих приміщень дозволить залучити до роботи ще не менше, ніж 30 працівників. Основні робочі спеціальності – складальники, плетільники, фарбувальники та полірувальники меблів. Середня зарплата працівників меблевого цеху за травень цього року становила 10 тис грн.

Довідково

ТзОВ «Райтекс» – підприємство із стовідсотковими іноземними інвестиціями з Данії, яке успішно працює в Україні з липня 2000 року. Станом на 1 червня цього року зайнято 275 чоловік. З початку року до бюджетів всіх рівнів сплачено  близько 8 млн грн та експортовано продукції на суму понад 6 млн євро.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора