Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Львівській ОДА представників районів і громад навчали правилам комунікації

Дата: 27.04.2017 17:47
Кількість переглядів: 145

Фото без описуУ вівторок, 25 квітня, у Львівській ОДА відбувся семінар «Інструменти взаємодії та комунікації влади і громадськості» першого модуля навчань «Взаємодія задля перемоги». Учасниками навчань стали 35 представників райдержадміністрацій, міст обласного значення, об’єднаних територіальних громад та громадських організацій.

"Представники районів та громад ознайомились із правилами взаємодії в громаді:  рівні, інструменти, кращі практики, - розповідає директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Поліна Лі. – Зокрема, учасники мали змогу пізнати ширше питання комунікації в сучасному світі та її інструменти. Учасникам тренінгу було надано практичне завдання з представленням п’яти результатів та надано  завдання  на наступну зустріч".

За словами Поліни Лі, такі навчання також мотивують громадян подавати проекти, які у подальшому сприятимуть розвитку районів та Львівщини загалом.

Варто додати, що у квітні-травні 2017 року заплановано 3 модулі по 2 навчальних семінари кожний, що має на меті підготовку та подання проектів.

Організатор семінару – департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА, тренери – голова ГО "Центр громадянських ініціатив" Віталій Загайний та Наталя Кузьма – директор з комунікацій ГО "Центр громадянських ініціатив".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора