Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На розвиток освіти Львівщини – майже 78 млн грн

Дата: 21.03.2017 17:45
Кількість переглядів: 174

Фото без описуСьогодні, 21 березня, на сесії Львівської обласної ради депутати затвердили Програму розвитку освіти Львівщини на 2017 – 2020 роки. Програма спрямована на створення умов для розвитку доступної та якісної системи освіти Львівської області. Загальний обсяг фінансування з обласного бюджету на 2017 рік – 77 млн 962 тис грн.

Зокрема міські, районні бюджети та скарбниці об'єднаних територіальних громад отримають субвенційні кошти для покращення иатеріально-технічної бази навчальних закладів ОТГ –  15 млн грн, покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів з поглибленим вивченням природничих та математичних предметів та опорних шкіл – 22 млн грн.

Передбачили в обласному бюджеті і понад 15 млн грн на придбання шкільних автобусів та покращення спортивної інфраструктури навчальних закладів, що підпорядковуються департаменту освіти і науки – 4,5 млн грн.

Ще одним напрямком розвитку освіти Львівщини стане система заохочення молодих учених та відомих фахівців і заохочення студентів – 2 млн грн та 1 млн грн відповідно. Також передбачена закупівля спеціального обладнання для шкіл-інтернатів, навчально-реабілітаційних центрів на суму 1 млн грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора