Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мешканців Львівщини запрошують до участі в опитуванні щодо якості життя в області

Дата: 06.03.2019 17:44
Кількість переглядів: 445

Фото без описуЛьвівська ОДА спільно з Головним управлінням статистики у Львівській області проводить опитування щодо якості життя в області. Відтак усіх небайдужих запрошують взяти в ньому участь. Опитування стосується низки сфер. Це медицина, дошкільна та середня освіта, соціальна та транспортна інфраструктура. Кожній галузі відповідає окрема анкета. Анкети для проходження опитування доступні за посиланням.

Нагадаємо, що масштабне опитування щодо якості життя в області вперше провели торік по 4-х основних напрямках. Перший – це доступність та якість послуг закладів охорони здоров’я області, де респонденти відповідали на запитання як часто і до яких медичних закладів вони звертались, які труднощі виникали під час отримання медичних послуг, чи проходили стаціонарне лікування, як оцінюють стан свого здоров’я. Окрім цього, опитані мешканці оцінювали якість медичних послуг закладів охорони здоров’я, а також засвідчували чи уклали декларацію із сімейним лікарем. Наступними блоками питань стали доступність і якість послуг дошкільної освіти та загальноосвітніх навчальних закладів. А також доступність і якість соціальної та транспортної інфраструктури населеного пункту, де населення оцінювало відстань від населеного пункту до територіальної громади, районного центру, обласного центру, транспортну доступність до місця надання адміністративних послуг, наявність доріг із твердим дорожнім покриттям, вуличного освітлення.

Загалом  торік опитали 5586 респондентів. Дослідження охопило всі райони, міста обласного значення та ОТГ Львівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора