Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Лісотехнічний університет поповнився ще одним складом першокурсників

Дата: 04.09.2017 17:43
Кількість переглядів: 131

Фото без опису Сьогодні у Національному лісотехнічному університеті відбулася урочиста посвята в студенти, на якій зібрались першокурсники, батьки, професори, духівництво, колишні випускники та представники влади.

Долучився до урочистості і голова Львівської ОДА Олег Синютка, який у своєму привітанні студентам закликав їх бути не лише сумлінними та наполегливими у навчанні, а й пам`ятати про свій патріотичний обов`язок.

«Суспільство чекає на ваші наукові розробки, що мають з`явитись в результаті наполегливого навчання. Україні потрібні фахівці, що можуть запропонувати нові методики. В цьому питанні усі будуть сподіватися саме на вас», - наголосив Олег Синютка.

Хвилиною  мовчання вшанували пам`ять Небесної Сотні та воїнів АТО, які свого часу навчались у стінах Університету, після чого першокурсники під урочисті звуки студентського гімну склали присягу.

Свої настанови на плідну науку дав ректор вишу Юрій Туниця, а священик поблагословив студентів та викладачів на новий навчальний рік.

Завершились урочистості символічним врученням ключа від знань і студентського квитка представникам першокурсників та висадженням нового деревця в саду біля університету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора