Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Майбутнє лісу у твоїх руках» - мешканців області закликають висаджувати дерева

Дата: 21.03.2017 17:42
Кількість переглядів: 173

Фото без описуНа Львівщині, і в цілому по Україні, у Міжнародний день лісів стартує акція «Майбутнє лісу у твоїх руках», яка відбувається впродовж останніх 12 років. Під час акції кожен  може посадити дерево або долучитись до створення нових лісів.

На Львівщині за період акції, зокрема й сьогодны, у міжнародний День лісу,  за участі громадськості, учнівської молоді, представників органів влади, посадять лісів на площі близько 200 гектарів, це понад 120 тисяч саджанців.
Державні лісогосподарські підприємства на Львівщині в межах весняної лісокультурної компанії висадять лісу  на площі 1250 гектарів. Окрім того озеленять парки, сквери, території шкіл, міст, сіл районів тощо. Крім того, відбудуться майстер-класи із садіння лісу, живцювання, щеплення деревних порід, посіву лісового насіння на базі лісогосподарських підприємств області.

Запрошуємо усіх небайдужих громадян до участі в акції. Сьогодні у Міжнародний день лісів заплановані заходи із садіння лісу у Винниківському лісництві ДП «Львівський лісгосп», Зіболківському лісництві ДП «Жовківський лісгосп» і інших лісогосподарських підприємствах.

Довідково :

Традиція святкування Дня лісу була заснована в 1971 році під час загальних зборів Європейської конфедерації сільського господарства, метою яких було обговорення важливості вміння цінувати значення власних лісових ресурсів. Так і зародилась ідея проголошення Всесвітнього дня лісівництва, яка одразу ж була підтримана Організацією ООН з питань продовольства і сільського господарства. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора