Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З нагоди професійного свята на Львівщині відзначили кращих підприємців

Дата: 04.09.2017 17:41
Кількість переглядів: 140

Фото без опису 4 вересня відбулись урочистості з нагоди відзначення в Україні Дня підприємця.  Так, у межах святкування, голова Львівської ОДА Олег Синютка вручив нагороди переможцям обласних конкурсів у номінаціях «Краще мале підприємство Львівщини», «Краща жінка-підприємець Львівщини» та «Кращий молодий підприємець Львівщини», а також нагородив підприємців подяками та почесними грамотами облдержадміністрації.

«Львівська область - надзвичайно комфортне середовище для ведення власного бізнесу. Використовуйте сповна ті можливості, які сьогодні Вам дає інвестиційна сфера. Щотижня на теренах нашої області ми відкриваємо нові підприємства, а це гарна нагода проявити себе», - зазначив Олег Синютка.

Супроводжувала дійство солістка Львівської обласної філармонії Лія Стаматакі, партія фортепіано - Микола Стефанюк. 

На святкуванні  Дня підприємця також відбувся розіграш трьох лотерей з подарунковими сертифікатами у трьох номінаціях.

Серед підприємців  у номінаціях: “Кращий молодий підприємець Львівщини”, “Краща жінка-підприємець Львівщини” та “Краще мале підприємство Львівщини” розігрувались подарункові сертифікати: на екскурсію “Скелі Тустані”,  “Вікенд у санаторії “Дністер” м.Моршин та   “Золота підкова Львівщини”.

Щасливими переможцями та власниками цих сертифікатів стали Смук Ростислав Теодорович — керівник ПП “НВПП “Спаринг-Віст Центр”, Филимонов Василь Васильович — керівник ТзОВ “Світлиця Груп” та підприємець Арабська Ірина Георгіївна.

Довідково:

День підприємця в Україні відзначається у першу неділю вересня. Свято встановлено Указом Президента у 1998 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора