Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено професіографічну екскурсію на новостворене ТзОВ «АРМО-ТЕКС»

Дата: 14.03.2019 17:41
Кількість переглядів: 616

Фото без описуСьогодні, 14 березня, за результатами проведеної нещодавно ярмарки вакансій, фахівці Сколівської РФ ЛОЦЗ організували професіографічну екскурсію на новостворене ТзОВ «АРМО-ТЕКС». Підприємство відвідали два представники філії: особистий консультант роботодавців – Віра Піщальник, котра, спільно з рекрутером, підбирає для ТзОВ «АРМО-ТЕКС» кадри з числа безробітних філії та шукачів роботи, котрі не є клієнтами служби зайнятості та Лідія Дидів – начальник відділу активної підтримки безробітних, з профорієнтаційною роботою і узгодженням основних питань з професійного навчання безробітних на робочому місці на замовлення даного роботодавця.

ТзОВ «АРМО-ТЕКС» спеціалізується на ткацькому виробництві, воно розташоване за адресою Львівська обл., Сколівський район, село Дубина, вул. Січових Стрільців, 223 "Г" та знаходиться в процесі відкриття.
Запрошені учасники професіографічної екскурсії змогли побачити цехи, розміщені в них новітні ткацькі станки, обладнання для лабораторних аналізів продукції, та окремі агрегати для підсушування, а також: підготовлені для працівників кухню, де вони зможуть готувати чи розігрівати собі їжу, кімнату для переодягання і гардероб, та душ із санвузлом.
ТзОВ «АРМО-ТЕКС» запрошує на роботу чоловіків та жінок, в тому числі молодь: комфортні умови для працівників та пропонована заробітна плата – від 6 000 грн, котра буде зростати в процесі виходу підприємства на ринок товарів та послуг!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора