Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Львівщині розпочалася комплексна перевірка стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення

Дата: 13.02.2017 17:26
Кількість переглядів: 223

Фото без опису13 лютого у Львівській області розпочалася комплексна перевірка стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення. Під час заходу буде проаналізований стан виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки, діяльність аварійно-рятувальних служб у Львівській області та діяльність Головного управління ДСНС України у Львівській області. Очолив комісію Перший заступник Голови ДСНС України Олег Мельчуцький.

Члени комісії перевірять роботу органів влади, підприємств, установ і організацій та спеціалізованих служб цивільного захисту на предмет дотримання пожежної та техногенної безпеки, готовність аварійно-рятувальних служб реагувати на виникнення надзвичайних ситуацій, стан інженерного, медичного, біологічного та хімічного захисту населення, систему здійснення оповіщення тощо. Комплексна перевірка триватиме з 13 по 22 лютого.

Головною метою контролю за виконанням вимог законів з питань цивільного захисту є важливість концентрації уваги на проблемних моментах та покращення стану системи цивільного захисту населення.

За результатами перевірки будуть визначені проблемні питання у регіоні та визначений рівень взаємодії між усіма екстреними службами області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора