Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пенсійний фонд запрошує скористатися веб-порталом електронних послуг

Дата: 21.02.2017 17:24
Кількість переглядів: 183

Фото без описуГоловне управління Пенсійного фонду України у Львівській області закликає скористатися веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду України. Електронний ресурс дає можливість усім зацікавленим громадянам у режимі онлайн вирішувати питання з мінімальною витратою часу контролювати дані, які впливають на розмір пенсії, та переглядати діючу пенсійну справу.

За словами начальника управління Галини Недзельської, станом на 1 лютого на веб-порталі електронних послуг зареєстровано майже 25 тисяч користувачів із різних куточків області.

"Кожна застрахована особа (тобто кожен працівник), зареєструвавшись на порталі, має змогу щомісяця бачити в своєму "особистому кабінеті" дані з системи персоніфікованого обліку: перелік страхувальників, суму заробітку, з якого сплачено страхові внески, відмітки про сплату страхового (єдиного) внеску тощо", - пояснила посадовець.

Слід зазначити, що особливо цікавим електронний портал є для пенсіонерів. Адже завдяки цьому сервісу вони можуть легко отримати дані з власної пенсійної справи.

Більш детальну інформацію про можливості веб-порталу можна отримати на Інтернет-ресурсах Пенсійного фонду (веб-сайт: www.pfu.gov.ua; веб-портал: http://portal.pfu.gov.ua), в головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській області за адресою: вул. Митрополита Андрея, 10, м. Львів, 79046 або в територіальних управліннях Фонду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора