Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Учні Труханівського учнівського лісництва вже вкотре долучилися до акції «Майбутнє лісу у твоїх руках 2019»

Дата: 15.04.2019 17:23
Кількість переглядів: 595

Фото без описуНа Львівщині триває акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». Це місячник озеленення, прибирання та благоустрою, що триває від Дня лісівника до Дня довкілля.  Учні Труханівського учнівського лісництва вже вкотре долучилися до цих заходів.  10 квітня  школярі під керівництвом лісничого Труханівського лісництва – Мусика А. М.,  майстра лісу – Поповича Д.В., голови учнівського лісництва – Хомин О.В., активно провели акцію «За чисте довкілля», де прибрали територію урочища «Розтоки», що є на шляху туристичного маршруту, який веде до печерного комплексу  «Скелі Довбуша». Акція розпочалася з очищення від сміття надзвичайно красивої і мальовничої місцевості. Особливо неприємним є той факт, що територія засмічується не тільки приїжджими туристами, але і місцевими жителями. Зібране сміття було доставлено до пункту його прийому для майбутньої утилізації.

Фото без опису

 

Ми маємо зрозуміти, що толоки, що організовуються державними установами та організаціями, не можуть забезпечити чистоту на цілий рік, тому повинні самі прибирати за собою.

Учні задоволені виконаною роботою, адже вони здійснили благородну місію. Добре підмічено, що діти вміють  якось по-особливому відчувати природу, радіти її красі, тому охоче прибирали територію і надали їй естетичного вигляду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора