Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У разі негоди, всі служби працюватимуть у посиленому режимі

Дата: 20.04.2017 17:19
Кількість переглядів: 155

Сьогодні, 20 квітня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка взяв участь у засіданні міжвідомчого оперативного штабу державної комісії з питань ТЕБ та НС щодо ускладнення погодних умов в Україні під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка.

«Є небезпека переміщення циклону в Карпатський регіон, Одеську та Миколаївську області, 21 квітня – на Буковину, Хмельниччину, Вінниччину, Кіровоградщину. Наголошую на злагодженій роботі всіх служб, і в першу чергу це стосується Укравтодору, Нацполіції, енергетиків на місцях та їх оперативна координація з ДСНС. Головне – забезпечити безпеку громадян на транспортних шляхах», - зазначив Геннадій Зубко.

Серед заходів, які мають бути оперативно організовані на місцях, Геннадій Зубко назвав, зокрема обмеження руху вантажного транспорту, за необхідності, в південних, східних та західних регіонах України, де спостерігаються складні погодні умови; залучення снігоочисної високопрохідної техніки та інженерної для організації руху транспортних засобів, чергування техніки на гірських перевалах; у разі знеструмлення населених пунктів області, вживати додаткових заходів щодо забезпечення електропостачання районних лікарень, шкіл та дитячих садочків за рахунок автономних джерел живлення та невідкладно відновлювати пошкоджені лінії електропередач.

Після закінчення селекторної наради Олег Синютка дав низку доручень службам Львівщини для максимальної координації їх роботи. У разі негоди, всі служби працюватимуть у посиленому режимі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора